Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pēteris Upelnieks piedāvā jaunu dziesmu angļu valodā

Easyget.lv, 27.08.2013. 09:06

Bijušais puišu grupas PeR dalībnieks un konkursa Jaunais vilnis 2013 Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks saviem klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu angļu valodā "Rain Is Falling".
Pēteris Upelnieks piedāvā jaunu dziesmu angļu valodā

Kā vēsta Pēteris, šī dziesma ir par lietainām dienām un par skaisto, kas mīt vientulībā. Mūzikas autors ir pats Pēteris Upelnieks un tekstu sarakstījis mūziķis Rolands Ūdris.

Lai labāk atklātu jaunā skaņdarba jēgu, Pēteris Youtube tam pievienojis arī nelielu aprakstu, kurā citējis Džona Lenona dziesmas „Mind Games” tekstu: "Love is the answer and you know that for sure. Love is a flower, you've got to let it grow." (Mīlestība ir atbilde, un tu to zini. Mīlestība ir zieds, tev jāļauj tam augt.)

Šobrīd Pēteris Upelnieks aktīvi koncertē, un savu līdzšinējo veikumu viņš apkopojis promo albumā ar nosaukumu „God Is Love”. Šo CD viņš saviem atbalstītājiem piedāvā lejupielādēt bez maksas.

Foto: Publicitátes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV