Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

White Hills koncertu Rīgā ievadīs ansamblis Židrūns

Easyget.lv, 27.08.2013. 11:03 | komentāri (1)

29. septembrī Kaņepes Kultūras centrā gaidāmo amerikāņu “izplatījuma” jeb space rock trio “White Hills” koncertu ar vienu no retajiem uznācieniem pēdējā laikā ievadīs ansamblis “Židrūns”, informe biedrība SKYR.
White Hills koncertu Rīgā ievadīs ansamblis Židrūns

Kopš izmaiņām grupas sastāvā, dalībnieku privātajās dzīvēs, kā arī veselības likstām, pēdējā gada laikā “Židrūns” nav redzēts bieži koncertējam. Nupat gan nospēlēts koncerts Cēsīs, taču lielākā uzmanība tiekot veltīta pūliņiem mēģinājumu telpā un jauna muzikālā materiāla radīšanai. Viena no pēdējo gadu spilgtākajām pašmāju rokgrupām, kas radījusi arī pēdējo gadu pašmāju roka klasiku – dziesmu “Šņāc šoseja”, koncertā Kaņepes Kultūras centrā sola atskaņot arī šo un to jaunu.

Kā ziņots iepriekš, 29. septembrī ar koncertu Kaņepes Kultūras centrā Rīgā pirmoreiz Latvijā viesosies rokmūzikas trio “White Hills” no Bruklinas Ņujorkā. Apvienība, kuras daiļrade viesbiežāk tiek dēvēta par “psihodēlisku” un “kosmisku” nupat cienījamās Čikāgas izdevniecības “Thrill Jockey” paspārnē laidusi klajā savu jaunāko studijas albumu “So You Are… So You’ll Be” un pirms došanās uz Eiropu šobrīd vēl spēlē pēdējos koncertus ASV kopīgā turnejā ar kolektīvu “The Cult”.

Biļetes uz koncertu Rīgā nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā – www.bezrindas.lv. To cena šobrīd – Ls 6.00, bet, tuvojoties koncertam, biļetes kļūs dārgākas.

Internetā:
http://zidruuns.bandcamp.com/
http://whitehillsmusic.tumblr.com/

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV