Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirmo reizi Latvijā uzstāsies electro un house mūzikas projekts Bodybangers

Easyget.lv, 27.08.2013. 14:42

Sestdien, 31.augustā, klubā Coyote Fly uzstāsies vācu elektro un house mūzikas projekts Bodybangers feat. Victoria Kern.

Klubu grāvējs "Famous", kas tika izdots 2007. gadā, kalpoja par stūrakmeni veiksmīgai deju mūzikas apvienībai, kas plašākai pasaulei pazīstama ar vārdu Bodybangers. Apvērsumu mūziķu apvienības darbībā radīja viņu pagājušā gada hits "Bodybangers - Bodytalk", kad viņu radītais singls sasniedza Itunes Top 10 un German Single Charts topu virsotnes, kā arī kļuva par visspēlētāko dziesmu "Germany’s Next Top Model" televīzijas šovā.

"Bodybangers ir vācu house un electro mūzikas projekts, kas tika dibināts 2007. gadā un tā dalībnieki ir divi dīdžeji un producenti. Šobrīd ir grūti iedomāties kaut vienu Dj setu, kurā nebūtu iekļauta kāda no Bodybangers dziesmām. Viņi ir veidojuši neskaitāmus remiksus daudzām pasaules deju mūzikas zvaigznēm, kurus iekļauj savos dj setos. Taču tādiem saviem klubu grāvējiem kā I Like, Tonight, Gimme More un citiem Bodybangers sadarbojās ar dziedātāju Victoria Kern. Šī būs lieliska vasaras noslēguma ballīte, kurā varēs izbaudīt Bodybangers enerģisko dj setu un lieliskās Victoria Kern šarmu uz kluba Coyote Fly skatuves," stāsta pasākumu producents DJ Gustavito.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV