Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dons un Carnival Youth aicina uz bezmaksas koncertu Baltajā naktī

Easyget.lv, 28.08.2013. 11:04

Sestdien, 7. septembrī, Teikas un apkārtējo rajonu iedzīvotāji varēs baudīt īpašu svētku programmu – mūziķa Dona, kā arī jaunās grupas Carnival Youth koncertus. Savukārt humora un teātra cienītājiem būs iespēja vērot un līdzdarboties Rīgas Improvizācijas teātra etīžu izrādē “Kā sokas, kaimiņ?!”, kas norisināsies Jaunās Teikas dzīvokļos.

Baltās nakts laikā Jaunās Teikas pagalms pārtaps par skatuvi Latvijā populāriem māksliniekiem. Jau no plkst. 19:00 ar pozitīviem deju ritmiem visus ieskandinās DJ Jainaro, savukārt plkst. 20:15 uz skatuves kāps grupa Carnival Youth, kuras stūrakmeņus likuši reiz radio SWH topus iekarojušās grupas „Žirafes” censoņi – Emīls un Edgars Kauperi. Carnival Youth izpildīs savus lielākos hitus „Never Have Enough”, Imanta Ziedoņa piemiņai sarakstīto „Akmentiņi” un citus.

Vakara kulminācijā pagalmu pieskandinās mūziķa Dona priekšnesums. Viņš grupas pavadījumā izpildīs singlus no tikko izdotā albuma „Signāls”, kas tapis sadarbībā ar Dj Rudd, Kasparu Ansonu un Ingu Bērziņu. Tāpat Dons visus priecēs ar jau zināmiem un populāriem skaņdarbiem no albuma „Lelle”.

Turklāt Baltajai naktij durvis atvērs arī Jaunās Teikas dzīvokļi. Tie pārtaps par improvizētu teātra skatuvi, kur ikvienam apmeklētājam būs iespēja iepazīt dzīvi jaunajā ēku kompleksā. Iesaistot skatītājus, no plkst. 20:00 līdz 21:40 ar etīžu izrādi „Kā sokas, kaimiņ?!” teātra un humora cienītājus divos cēlienos izklaidēs Rīgas Improvizācijas teātra aktieri.

Pasākuma gaitā apmeklētājiem būs iespēja baudīt arī gardus ēdienus un dzērienus. Savukārt mierīgākas izklaides cienītājus gaidīs īpaši iekārtota atpūtas zona. Ieeja pasākumā ir bez maksas, apmeklētājiem būs pieejama arī bezmaksas autostāvvieta. Plašāka informācija www.jaunateika.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV