Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Mūzikas konkursa Ghetto Faktors noslēgumā gaidāms krāšņs koncerts

Easyget.lv, 29.08.2013. 16:14

Sestdien, 31.augustā, Daugavas krastmalā mūzikas konkursa Ghetto Faktors fināla koncertā uzstāsies ne tikai pieci konkursa finālisti, bet arī Rīgas Gospelkoris, Kazanovas orķestris un citi mūziķi.
Mūzikas konkursa Ghetto Faktors noslēgumā gaidāms krāšņs koncerts

Sestdien Rīgā, 11.novembra krastmalā plkst.17.00 ielu sporta un kultūras kustības Ghetto Games sezonas noslēguma pasākuma ietvaros notiks mūzikas konkursa Ghetto Faktors noslēguma koncerts. Tajā uzstāsies pieci konkursa finālisti, kas koncertam gatavo krāšņus priekšnesumus, jo sestdien izšķirsies viņu turpmākā karjera – proti, viens no dziedātājiem iegūs iespēju ierakstīt singlu profesionālā skaņu studijā un nofilmēt videoklipu Ņujorkā. Daugavas krastmalā skatītājiem uzstāsies Adelīna Jureviča (Adelly), Kristīne Prauliņa, Justs Sirmais, Aminata Savadogo un Ilze Ozoliņa.

Konkursa finālisti koncertam gatavo divus priekšnesumus – vienu, kurā žūrija galvenokārt vērtēs viņu vokālās dotības, bet otru, kurā konkursa finālistiem jādemonstrē savs skatuves stils un ar kuru jāpārsteidz publika. Tāpēc finālistiem sestdien talkā nāks daudzi profesionāli un pazīstami mūziķi – piemēram, Kristīne Prauliņa uzstāsies kopā ar Rīgas Gospelkora dziedātājiem, Ilze Ozoliņa gatavo priekšnesumu kopā ar Kazanovas orķestri, arī pārējiem trijiem dziedātājiem talkā nāks gan bundzinieki, ģitāristi, gan citi mūziķi.

Konkursa dalībnieku sniegumu vērtēs stingra žūrija - dziedātāja Linda Leen, mūziķis un radio Spin FM pārstāvis Normunds Rutulis, Do Studijas producents Rolands Sīpols (Domino) un Ghetto Music pārstāvis Antons Semeņaks (Fantiq). Konkursa finālā gaidāms arī kāds īpašs viesis, kura vārds vēl šobrīd tiek turēts noslēpumā.

Lai gan galveno balvu saņems tikai viens no finālistiem, konkursa rīkotāji sola turpināt sadarbību ar pārējiem finālistiem. "Arī pārējos mūziķus Ghetto Music komanda ņems savā paspārnē un ar viņiem sadarbosies," sola viens no konkursa rīkotājiem DJ Get Dizzy.

"Visi pieci finālisti jau tagad ir gatavi lielajai skatuvei. Viņi ir kā nenoslīpēti dārgakmeņi, kas pēc nelielas apstrādes kļūs īpaši vērtīgi un dārgi. Sestdien katrs no viņiem sniegs krāšņu un atšķirīgu šovu – skatītāji varēs izbaudīt dzīvo mūziku un daudz dažādu pārsteigumu. Žūrijai būs ļoti grūti izvēlēties uzvarētāju," piebilst DJ Get Dizzy.

Kā zināms, konkursa Ghetto Faktors atlases koncerti rīkoti visas vasaras garumā. Finālisti izraudzīti no vairāk kā 100 dalībnieku lielā pulka, kura vidū bija arī vairāki sabiedrībā jau pazīstami mūziķi, tostarp Pēteris Upelnieks, Laima Grauda un citi.

31.augustā Daugavas krastmalā "Ghetto Games" sezonas noslēguma pasākumā notiks arī sacensības vairākos sporta veidos – ielu florbolā, ielu futbolā, ielu basketbolā, armvrestlingā, ielu vingrošanā, BMX frīstaila street disciplīnā, skimbordā un velo polo. Šajā dienā uz sacensībām pulcēsies arī Baltijas labākie ielu dejotāji.

Tradicionālo turnīru atklāšana notiks plkst.12.00, savukārt dienas galvenie notikumi sāksies pēc plkst.16.00, kad notiks finālsacensības ielu florbolā un ielu futbolā. Ghetto Faktora dalībnieku uzstāšanās notiks no plkst.17.00 līdz plkst.19.00, savukārt finālsacensības ielu basketbolā sāksies pēc plkst.19.00.

Sezonas noslēguma pasākumu rīko Ghetto Family sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kulturas un sporta departamentu.

Sakarā ar Ghetto Games sezonas noslēguma pasākuma norisi no piektdienas, 30.augusta plkst. 22.00 līdz svētdienas, 1.septembra plkst.9.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Rīgā, 11.novembra krastmalā. Satiksme 11.novembra krastmalā tiks slēgta posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi minētajā ielas posmā 30.augustā tiks ieviesti jau no plkst. 20.00. Pasākuma sagatavošanas un norises laikā tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV