Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Grandiozais soula mūzikas šovs Sweet Soul Music Revue Live Fest izskaņā

Easyget.lv, 30.08.2013. 09:23

Šodien ar Sweet Soul Music Revue šovu Dzintaru koncertzālē noslēdzas festivāls Live Fest 2013.
Grandiozais soula mūzikas šovs Sweet Soul Music Revue Live Fest izskaņā

Šogad festivāla Live Fest ietvaros notika četri pasākumi, kas kopumā pulcēja teju 10 000 cilvēku. LiveFest 2013 sākās ar gvatemaliešu izcelsmes Losandželosā dzīvojošās samtainās balss īpašnieces Gaby Moreno koncertu Kalnciema kvartālā, turpinājās ar roka leģendu dienu Dzintaru koncertzālē, uzstājoties pašmāju grupām Linga, Colt, Remix, Satellites LV, Igors Novikovs un Zig Zag kā arī leģendārajai britu grupai Animals and Friends. Trešā festivāla norises vieta bija Kuldīga, kur klausītājus priecēja Latvijas rokeri Linga, Colt un Andris Kivičs un leģendārā britu grupa "Slade". Kā pēdējo LiveFest 2013 piedāvā aizraujošu soul mūzikas koncerta programmu Sweet Soul Music Revue Dzintaru koncertzālē. Šova sākums plkst. 19:30.

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv, kā arī "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā. Cena – no 12 latiem.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV