Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Koris Balsis noslēdz Daugavas Balsu koncertsērijas šī gada posmu

Easyget.lv, 30.08.2013. 16:08

28. augusta pēcpusdienā pie Jersikas pamatskolas jauniešu koris Balsis noslēdza četras dienas ilgušo koncertsēriju Daugavas Balsis, kuras laikā sniedza astoņus koncertus Daugavas krastiem tuvajos pagastos posmā no Daugavpils līdz Jersikai.

„Sirsnība, sirds siltums un ārkārtīgā atsaucība no koncertu klausītājiem, gādīgā uzņemšana un rūpes par mums visās apciemotajās vietās, bezgala skaistās Latvijas ainavas Daugavas krastos deva mums milzīgu emocionālu pacēlumu. Ir patiess prieks par šajās četrās dienās piedzīvoto – gaišuma pielietās Daugavpils un Ilūkstes baznīcas, iespaidīgā akustika Līksnas baznīcā, siltums Dvietes dievnamā un kopīgā dziedāšana Dvietes estrādē, saules pildītais Nīcgales koncerts un Nīcgales baznīcas jubilejas ieskandināšana, pārpildītā Dunavas baznīca ziedu krāšņumā un atbalsis Jersikas koku galotnēs – šīs un vēl daudzas citas gaišās sajūtas, gandarījums par emocionāli piepildītajiem koncertiem, ikdienas gaitās noteikti vēl ilgi sildīs visu mūsu sirdis,” iespaidos dalās kora mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis.

Apraksti, emocijas un bildes no brauciena pieejamai www.balsis.lv

Daugavas Balsu koncertsērija turpināsies nākamgad.

Koris atgādina, ka 4. Septembrī notiks jaunu dziedātāju uzņemšana. Noklausīšanās notiks no 17.00 Mazajā Ģildē, Amatu ielā 3/5. Sīkāka informācija un pieteikuma anketa kora mājaslapā www.balsis.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV