Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sandija Vīgante piedāvā jaunu dziesmu "Ceļā uz mērķi"

Easyget.lv, 02.09.2013. 09:24

Šova „OKartes skatuve” dalībniece Sandija Vīgante piedāvā klausītājiem savu jaunāko veikumu - dziesmu "Ceļā uz mērķi".

Skaņdarbs ir par uzdrīkstēšanos, iemīlēšanos un došanos pretī izvēlētajam mērķim. Skaņdarba tēma atspoguļo Sandijas šī brīža sajūtas - patlaban Sandija dzīvo saulainajā Kiprā, kur strādā par dziedātāju, dziedot tūristiem pasaulē populāras dziesmas, turpinot attīstīt dziedāšanu un skatuvisko pieredzi.

Skaņdarbs "Ceļā uz mērķi" tapis mirkli pirms aizbraukšanas, taču plašākam klausītāju lokam tas tiek nodots līdz ar septembra iestāšanos. Kā paskaidro pati Sandija, "septembris ir mācību sākums, un ar dziesmu vēlos ikvienu iedrošināt nebaidīties sapņot un doties uz priekšu pretī izvirzītajiem mērķiem. Jo tieši mācoties un darot to, ko sirds aicina, mēs virzāmies tuvāk savu sapņu piepildīšanai!"

Skaņdarbs tapis sadarbībā ar producentu Artūru Plitu, ar kuru Sandija jau iepriekš sadarbojusies pie tādu skaņdarbu tapšanas kā "Gribu dziedāt", "Laiks šķir no visa", "Man ir vienalga", "Par to" u.c.

Dziesmu iespējams legāli lejupielādēt interneta mūzikas veikalā Doremi.lv: http://doremi.lv/Music/item/cela-uz-merki

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV