Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jauniešu koris "Kamēr..." uzņem jaunus dziedātājus

Easyget.lv, 02.09.2013. 12:24

Sākot jauno 2013./2014.gada koncertsezonu, jauniešu koris Kamēr... izsludina jaunu dziedātāju uzņemšanu visās balsu grupās, informē kora direktore Kristīne Zvirbule. Tā notiks 4. un 6.septembrī Rīgas Valsts 1.Ģimnāzijā pulksten 18.00 un uz to aicināti visu balsu visi dziedātgribētāji.

Jaunā koncertsezona iecerēta notikumiem bagāta, bet tās viens no centrālajiem notikumiem būs jauns starptautisks projekts Amber songs, kurš tiks piedāvāts Rīgas - Eiropas kultūras galvaspilsētas 2014 programmas ietvaros un notiks martā. Tāpat plānoti koncerti ar jaunām, aizraujošām programmām Latvijas reģionos un arī ārvalstu braucieni.

Koris Kamēr..., kurš pirms pāris dienām jau otro reizi ieguva prestižo Eiropas Grand prix balvu, ir daudzu starptautisku konkursu laureāts, kā arī visu pēdējo Dziesmu svētku koru karu uzvarētājs kopš 1998. gada.

Kamēr... galvenais diriģents un mākslinieciskais vadītājs ir Jānis Liepiņš, diriģents Aivis Greters, bet vokālie pedagogi jau daudz gadu garumā ir Aina Bajāre un Ansis Sauka.

Informācijai: www.kamer.lv, kamer@kamer.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV