Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Apocalyptica atgriežas Rīgā ar "Apokaliptisko simfoniju"

Easyget.lv, 02.09.2013. 12:53

22.martā halli "Arēna Rīga" atkal satricinās pasaulē slavenākās čellu rokgrupas Apocalyptica koncerts.
Apocalyptica atgriežas Rīgā ar "Apokaliptisko simfoniju"

Koncertā grupa iepazīstinās ar savu jaunāko projektu "Apokaliptiskā simfonija", uzstājoties kopā ar Somijas "Avanti! Orchestra" mūziķiem, informē koncertaģentūra "Makroconcert" pārstāve Inese Keiša.

Latvijas publika ekspresīvos somu puišus jau labi pazīst. Vairākas reizes viņi spēlējuši Rīgā, un ikreiz viņu šovs pulcējis tūkstošiem skatītāju.

Apocalyptica sastāvā joprojām ir četri dalībnieki - profesionāli čellisti Eika Topinens, Pāvo Lotjonens un Pertu Kivilakso, kā arī bundzinieks Miko Sirens. Karjeras sākumā spēlējuši tikai Metallica, Sepultura, Rammstein un citu grupu dziesmu instrumentālas kaverversijas, nu jau apaļus desmit gadus viņi rada un izpilda arī paši savus skaņdarbus.

Gadu gaitā Apocalyptica uzstājusies vairāk nekā 50 valstīs, izdevusi 7 studijas albumus un sadarbojusies ar visai ietekmīgiem viesmāksliniekiem - viņu vidū ir gan Ville Valo (HIM), gan Tils Lindemans (Rammstein), Korijs Teilors (Slipknot, Stone Sour), Deivs Lombardo (Slayer), Gevins Rosdeils (Bush) un daudzi citi. Tiesa, 2014.gada turnejas laikā Apocalyptica sola izpildīt savas labākās dziesmas tikai un vienīgi instrumentālā aranžējumā simfoniskā orķestra pavadījumā, vokālistus nepiesaistot.

Biļetes uz šo koncertu jau iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" tīkla kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV