Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Alise Joste uzstāsies vairākās Eiropas mūzikas konferencēs

Easyget.lv, 02.09.2013. 14:46

Latviešu mūziķe Alise Joste šoruden koncertēs mūzikas konferencēs Vācijā, Austrijā un Somijā, informē izdevniecības I Love You Records pārstāve Dace Volfa.
Alise Joste uzstāsies vairākās Eiropas mūzikas konferencēs

Alise Joste ir uzaicināta piedalīties vairākās nozīmīgās mūzikas konferencēs – Berlin Music Week, Reeperbahn Festival, kā arī Waves Vienna Austrijā un Music & Media Somijā. Šīs konferences ir plašākie mūzikas industrijas saieti, kas ik rudeni notiek Eiropā. Dalība šādos pasākumos ir lieliska iespēja parādīt sevi konferences delegātiem un vietējai publikai.

Berlīnē Alise uzstāsies 4. septembrī klubā Fluxbau (19:50).

Reeperbahn festivālā Hamburgā viņa piedalīsies Latvijas un Lietuvas prezentācijas koncertā „Recharge with Latvia and Lithuania” kopā ar lietuviešu grupām Colours of Bubbles, GJan un grupu Instrumenti 26. septembrī Pooca Bar (20:00 – 23:30).

Waves Vienna festivālā Austrijas galvaspilsētā Alises koncerts paredzēts Dogenhof klubā 4. oktobrī.
Alise uzstāsies arī Music & Media konferencē, kas no 17. līdz 19. oktobrim noritēs Tamperē, Somijā.

Alise jau vairākus gadus ir labi pazīstama mūzikas cienītājiem Latvijā, bet 2012. gada nogalē notika viņas pirmie koncerti ārzemēs. Kopš tā laika Alise jau viesojusies Francijā, Portugālē, Igaunijā un Zviedrijā. Alises Jostes debijas albumu 2011. gadā izdeva mūzikas apgāds I Love You Records.

www.alisejoste.lv
www.iloveyourecords.com

Foto: Alise Joste. Foto (c) Ģirts Raģelis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV