Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Artis Volfs ar domubiedriem atklās mūzikas klubu

Easyget.lv, 03.09.2013. 16:27 | komentāri (2)

Piektdien, 6.septembrī, tiks atklāts jauns naktsklubs Baseins, kas savu mājvietu atradis pašā Rīgas centrā, Raiņa bulvārī 21.
Artis Volfs ar domubiedriem atklās mūzikas klubu

Par kluba mūzikas pārraugu kļuvis DJ un radio cilvēks Artis Volfs, kas ir ne tikai kluba nosaukuma autors, bet arī viens no kluba koncepta ideju ģeneratoriem, informē kluba pārstāvis Kaspars Jānītis.

Jauni iespaidi, draugi, aizraujošs interjers, radoša un nepiespiesta atmosfēra, lieliska mūzika, krāsainas videoinstalācijas – tas viss, un vēl vairāk būs apvienots Baseinā.
Kluba interjera veidošanā izmantoti dabīgi materiāli, kas rada mājīgumu un siltumu. Baseinā darbosies lounge stūrītis, kur būs iespēja baudīt īpašajā kokteiļu bārā pagatavotos krāsainos un daudzveidīgos kokteiļus, kā arī mēroties galda futbola prasmēs.

Klubs būs atvērts no ceturtdienas līdz sestdienai, un saviem apmeklētājiem piedāvās trakulīgas dejas līdz rīta gaismai. Par kluba muzikālo skanējumu nedēļas nogalēs rūpēsies Latvijā iecienīti DJ: Toms Grēviņs, Egons Reiters, Artis Volfs, DJ Rudd, DJ Dub:ra, DJ All-Viss, Kārlis Dagilis, Mixmaster AG un daudzi citi, kas radīs Baseina neatkārtojamo atmosfēru.

Vai klubā būs īsts baseins? To varēs pārbaudīt jau piektdien, 6.septembrī no plkst. 22:00, kad klubs vērs savas durvis un baseinu ikvienam apmeklētājam. Par mūziku nakts garumā rūpēsies DJ Artūrs Mednis un DJ Artis Volfs, gaidāmi īpašie piedāvājumi bārā, un vēl daudz, daudz citu pārsteigumu!

Foto: Artis Volfs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV