Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bufete noslēdz vasaras sezonu ar šīs vasaras pēdējām ballītēm pludmalē

Easyget.lv, 04.09.2013. 11:02

Nedēļas nogalē, 6.un 7.septembrī, Liepājas kokteiļbāra Red Sun Buffet pludmales bārā notiks pēdējās šīs vasaras ballītes ar DJ Cruncher un DJ Alex O.

Pateicoties Liepājas pilsētas Domes atbalstam un vairāku uzņēmēju līdzdalībai, Red Sun Buffet Beach Bar šovasar izklaidēja ne tikai nakts ballīšu cienītājus, bet parūpējās arī par vecāku un bērnu atpūtu pludmalē.

Daudzi šogad pamanīja krāsainos un smaidīgos Scan Plast tārpiņus, atpūtās Rūjienas saldējuma sarūpētajā bērnu laukumiņā un novērtēja Liepājas pilsētas Domes ieguldījumu pludmales infrastruktūras attīstībā. Arī sportiskās aktivitātes pludmales smiltīs bija neatņemama brīvdienu sastāvdaļa – pludmales volejbols, pludmales futbola turnīrs un unikālas lakrosa kluba „Lībava” organizētas sacensības papildināja pludmales smiltīs zvilnošo liepājnieku un pilsētas viesu atpūtu.

Arī nākamajā gadā kokteiļbārs Red Sun Buffet plāno pārsteigt savus apmeklētājus ar jaunām, interesantām un radošām idejām, turpinot attīstīt piedāvāto pakalpojumu klāstu pludmales teritorijā un nodrošinot komfortu visiem tās apmeklētājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV