Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Kamerkoris Fortius uzņem jaunus dalībniekus

Easyget.lv, 04.09.2013. 12:44

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) kamerkoris Fortius un diriģente Māra Marnauza aicina pievienoties un kopā cīnīties 8. Pasaules koru olimpiādē (World Choir Games) un jautri pavadīt laiku Baltijas valstu Dziesmusvētkos Gaudeamus, informē kora menedžere Sanita Madalāne.
Kamerkoris Fortius uzņem jaunus dalībniekus

„Koris ir iespēja daudziem un dažādiem ļaudīm apvienoties vienā dziesmā! Ja koris ir labs, tad dziedot ir jūtams milzīgs pozitīvs lādiņš! Un Fortius tāds ir,” saka kora dalībnieks Kaspars. Savukārt dziedātāja Liene atzīst, ka Fortius dzied tādēļ, ka tas ir viens no labākajiem koriem, un šeit var sastapt jaukus un sirsnīgus cilvēkus, kā arī pilnveidot savas dziedāšanas prasmes gan kora mēģinājumos, gan nodarbībās pie vokālā pedagoga.

Fortius aicina jaunos dziedātājus soprāna, alta, tenora un basa balsu grupās ierasties ceturtdien, 5. un 12. septembrī, plkst. 17:30 uz noklausīšanos RPIVA Aktu zālē (325. auditorija) Imantas 7.līnijā 1.

Šobrīd vairāk par kori var izlasīt http://fortius.rpiva.lv/, sociālajos tīklos:
https://twitter.com/#!/korisFortius un
http://www.facebook.com/JauktaisKamerkorisFortius

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV