Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Laime Pilnīga un Crow Mother uzstāsies Esplanādē

Easyget.lv, 05.09.2013. 10:40

Piektdien, 6. septembrī, kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 notiks pirmspēdējais piektdienu koncertsērijas pasākums, kurā uzstāsies pašmāju rokbrigādes „Laime Pilnīga” un „Crow Mother”.
Laime Pilnīga un Crow Mother uzstāsies Esplanādē

Jau no plkst.19.30 rokdziesmas spēlēs un pasākumu vadīs portāla riga2014.org galvenais redaktors un DJ Kaspars Zaviļeiskis.

Plkst. 20.15 uz skatuves kāps grupa „Crow Mother”, kura izveidojās 2012.gada martā, apvienojoties Jānim Andžānam, Edijam Jurēvicam, Mārtiņam Vilšķērstam un Edgaram Briedim. Katrs no mūziķiem jau iepriekš ir spēlējuši dažādās grupās, kā „Blacksmith”, „Wild”, „Virge” u.c. Kā skaidro paši mūziķi, apvienošanos veicināja izsalkums pēc kaut kā jauna, bet tai pat laikā - pēc vecā labā rokenrola.

Savukārt plkst.21.15 uz kultūras vasarnīcā uzstāšanos sāks „Laime Pilnīga”. Grupas „Laime Pilnīga” pirmsākumi meklējami 2004.gadā, kad grupas solists Ervīns Ramiņš kopā ar klasesbiedru Reini Sējānu dibināja grupu, kas vēlāk 2006.gadā trīs tūkstošu klausītāju priekšā pārtapa par „Laimi Pilnīgu”, kādu mēs to pazīstam šodien. Grupa uzkrājusi koncertu pieredzi, ik gadu koncertējot kā Latvijas festivālos un klubos, tā piedaloties starptautiskos festivālos Polijā, Ungārijā, Igaunijā un Lietuvā. 2009.gadā „Laime Pilnīga” tika izraudzīta par iesildītāju Krievijas zvaigžņu „Mumiy Troll” koncertam „Arēnā Rīga”. Šovasar grupa uzstājusies festivālos „Positivus” un „Summer Sound”. Pašlaik „Laime Pilnīga” strādā pie jaunā albuma, kas iznāks šoruden.

Koncerts bez maksas.

Foto: Laime Pilnīga. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV