Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Fire Bar atsāk koncertsezonu

Easyget.lv, 06.09.2013. 14:01

Liepājas džeza un blūza bārs „Fire Bar” durvis koncertu apmeklētājiem vērs 6. septembrī, kad uz skatuves kāps instrumentālā džeza grupa „Drop Out Cats”.
Fire Bar atsāk koncertsezonu

Sākoties rudenim, pēc vairāku mēnešu pauzes durvis atkal vērs Liepājas džeza un blūza bārs „Fire Bar”, katru piektdienas vakaru piedāvājot klausītājiem kvalitatīvus koncertus, kuru izpildīto žanru robežas sniedzas no klasiskām džeza un blūza formām līdz improvizācijai un avangardam, kā arī dažādu mūzikas stilu sajaukumiem, tiesa, neatkāpjoties no „Fire bar” koncepta.

Pirmais jaunās sezonas koncerts notiks piektdien, 6. septembrī, kad klausītājiem būs iespēja baudīt instrumentālā džeza dueta „Drop out cats” sniegumu.

Koncertu sākums, kā ierasts, paredzēts plkst. 21:00, ieejas maksa – Ls 2. Lētākas biļetes iespējams iegādāties interneta vietnē www.bezrindas.lv, kā arī sekojot līdzi bāra aktivitātēm sociālo tīklu profilos. „Fire Bar” atrodas viesnīcas „Fontaine royal” telpās Stūrmaņu ielā 1.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV