Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Toms Juhņevičs aicina uz albuma „Emotions” prezentācijas koncertu

Easyget.lv, 09.09.2013. 10:42

Pirmdien, 9. septembrī, plkst. 19:00 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas lielajā zālē notiks pianista un komponista Toma Juhņeviča jaunā klaviermūzikas albuma „Emotions” izdošanas koncerts.
Toms Juhņevičs aicina uz albuma „Emotions” prezentācijas koncertu

Jaunajā albumā iekļautas septiņas Toma Juhņeviča komponētas un izpildītas instrumentālas kompozīcijas.

Albums ierakstīts Latvijas radio 1. studijā ar Steinway & Sons klavierēm. Ierakstīja, miksēja un skaņas gala apstrādi veica studijas producents Pāvels Mališkins.

Pianists un komponists Toms Juhņevičs ir viens no tās Talsu mūziķu paaudzes (Intars Busulis, Linda Leen, Raimonds Tigulis, Jānis Stībelis u.c.), kuri gandrīz vienlaicīgi guvuši atzinību Latvijā. Mācījies Talsu mūzikas skolā, turpinot mācības Emīla Dārziņa mūzikas skolā. Studējis Latvijas Mūzikas akadēmijā. Papildinājis zināšanas pie Džuliarda skolas (Juilliardschool NY), Anglijas karaliskās mūzikas akadēmijas, kā arī Parīzes un Maskavas konservatoriju pasniedzējiem. Toms Juhņevičs ir vairāku klasikas un džeza mūzikas pianistu konkursu laureāts. Sarakstījis vairākas pop dziesmas, kā arī mūziku teātrim un TV pārraidēm.

Toma Juhņeviča debijas albums „Domas/Thoughts” nāca klajā 2010.gadā, un tajā komponista dziesmas un instrumentālās kompozīcijas izpildīja Intars Busulis, Juris Lisenko, Ozols, Gints Pabērzs, Rihards Zaļupe un Staņislavs Judins. 2012.gadā klajā nāca Toma Juhņeviča kopdarbs ar dzejnieku un aktieri Andri Buli - dzejas un mūzikas izdevums „Pieturas”.

Biļetes uz šī vakara koncertu pieejamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās.

Albuma izdevējs ir Izdevniecība MicRec. Albuma noformējumu veidojis Artūrs Tigulis. Fotografēja Artūrs Pavlovs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV