Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vēl sešas dienas Latvijas kori var reģistrēties Pasaules koru olimpiādei ar īpašiem noteikumiem

Easyget.lv, 09.09.2013. 15:17

Nākamgad, kad Rīga būs Eiropas kultūras galvaspilsēta, no 9. līdz 19.jūlijam Rīgā norisināsies Pasaules koru olimpiāde. Dalībnieku pieteikšanās Pasaules koru olimpiādei turpināsies līdz 1.decembrim, taču līdz 15.septembrim ir spēkā īpaši reģistrācijas noteikumi Latvijas koriem, tajā skaitā arī apmaksas kārtība, informē Nodibinājuma Rīga 2014 pārstāvis Mārtiņš Drēģeris.

Lai reģistrētu kori dalībai Pasaules koru olimpiādē, ir jāaizpilda reģistrācijas forma, jānosūta sagatavotā informācija INTERKULTUR (Pasaules koru olimpiādes rīkotāji) pārstāvei Latvijā Janai Kalniņai uz adresi: wcg2014@latvia.interkultur.com.

Pieteikšanās nosacījumi, konkursa nolikums un reģistrācijas forma atrodami oficiālajā mājaslapā www.singriga.lv un Vācijas organizācijas „Interkultur” mājaslapā www.interkultur.com.

Jau šobrīd kori no visas Latvijas aktīvi reģistrējas dalībai lielākajā koru dziedāšanas pasākumā pasaulē. Pasaules koru olimpiādes ietvaros norisināsies koru sacensība „Čempionu konkursā” un „Atklātajā konkursā” 29 dažādās kategorijās, meistarklases, lielkoncerti un dalībnieku gājiens, tajā skaitā arī īpaši veidots koncerts Mežaparka lielajā estrādē.

Pasaules koru olimpiādē Rīgā notiks Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmas ietvaros no 9. līdz 19. jūlijam, kad 20 000 dalībnieki no 70 valstīm sacentīsies konkursa 29 kategorijās. Kategoriju skaitā ir arī sakrālā mūzika, tautas mūzika, džezs, laikmetīgā mūzika u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV