Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skyforger un Pienvedēja piedzīvojumi noslēgs piektdienu koncertsēriju Esplanādē

Easyget.lv, 10.09.2013. 10:48 | komentāri (1)

Skyforger Esplanādē sniegs vienu no retajiem šīs vasaras koncertiem Rīgā, Pienvedēja piedzīvojumi uzstāsies 20 gadu jubilejas svinību ietvaros
Skyforger un Pienvedēja piedzīvojumi noslēgs piektdienu koncertsēriju Esplanādē

Piektdien, 13.septembrī, jau no plkst.20.00 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 minifestivālā „Fonoklubs Rīgā” ar vērienīgu mūzikas programmu uzstāsies grupas „Skyforger”, „Pienvedēja piedzīvojumi”, „Tribes of the city” un „Mango”. Ar šo sarīkojumu kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 noslēgs šīs vasaras piektdienu koncertsēriju, informē Nodibinājuma Rīga 2014 pārstāvis Mārtiņš Drēģeris. Ieeja bez maksas.

Koncertu atklās indie roka apvienību „Tribes of the City”, kā arī jaunā un enerģiskā Ska grupa „Mango”. Pēc tam vienu no saviem retajiem koncertiem Rīgā sniegs pagānmetāla grupa „Skyforger”. Koncertu noslēgs pašmāju alternatīvā roka ilggadējie līderi „Pienvedēja piedzīvojumi”, kuri uzstāsies savu 20 gadu jubilejas svinību ietvaros.

Visas vasaras garumā kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 ik piektdienu ir norisinājušies vairāk nekā 15 brīvdabas koncerti, tostarp festivāla Positivus preparty un tautas sadziedāšanās kopā ar diriģentu Intu Teterovski.

Sezonas noslēguma pasākums ir tapis sadarbībā ar Cēsu organizatoru apvienību „Fono”, kas iepriekš organizējusi festivālu „Fonofest”, kā arī izveidojusi vienu no populārākajām Cēsu izklaides vietām „Fonoklubu”, kas septembrī svinēs piecu gadu jubileju.

Foto: Skyforger. Foto (c) Raitis Freimanis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV