Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Baboon Bar programma šonedēļ

Easyget.lv, 11.09.2013. 10:05

Šonedēļ Tukuma klubā Baboon Bar apmeklētājus priecēs DJ Norsky un video projekciju šovs

Piektdien, 13.septembrī, jaunajā bārā / naktsklubā Baboon Bar ar īpašu klubu klasikas dīdžejsetu pasākumā Club Classics uzstāsies dīdžejs, producents un mūziķis, kluba Nautilus rezidentdīdžejs un grupas Otra Puse solists Normunds Pauniņš jeb DJ Norsky.

DJ Norsky ir viens no Latvijas visu laiku zināmākajiem house mūzikas stila dīdžejiem, kurš vienmēr ir spējis veiksmīgi savienot dažādus deju mūzikas žanrus: no vocal house un deep līdz pat progresīvajiem deju ritmiem. Viņš ir pirmais kluba Nautilus rezidentdīdžejs kopš 2000.gada, vietā kur ik nedēļu rīdzinieki un Rīgas viesi devās meklēt modernu pilsētas skanējumu astoņu gadu garumā.

Vairāk par mākslinieku uzzini šeit – http://djtop.lv/dj/norsky

Sestdien, 14.septembrī, Tukumā notiks vēl neredzēta video ballīte – Baboon Bar ielūdz uz futūristisko Video Kosmoss pasākumu.

Video Kosmoss ir Latvijā un ārpus tās robežām zināmā vīdžeja Kosmoss dzīvais video projekciju šovs visas nakts garumā, kluba apgaismojumā un interjerā izmantojot tikai video projektorus. To daudzums nereti pārsniedz desmitu un pielietošanas veids, radot dažādas ģeometriskas figūras un skatuves elementus, spēj sajūsmināt pat visprasīgākos naktslokālu apmeklētājus. 

Ar harmonisku un enerģisku deju mūziku tukumniekus un pilsētas viesus uzlādēs dīdžejs El Harmony, kurš pēdējo reizi Tukumā uzstājās 2006.gadā – kluba Grands zelta laikos.

Ieejas maksa – Ls 2. 18+

Bārs / naktsklubs Baboon Bar atrodas Tukumā, Brīvības laukumā 11.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV