Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ballītes pludmalē beigušās. Lai dzīvo ballītes!

Easyget.lv, 11.09.2013. 12:36

Liepājas kokteiļbāra Red Sun Buffet pludmales bārs ir noslēdzis vasaras sezonu, un jau šonedēļ naktsdzīves tīkotāji atgriežas pilsētā.
Ballītes pludmalē beigušās. Lai dzīvo ballītes!

Galerijas:

Vasaras sezona ir beigusies, un Red Sun Buffet Beach Bar apmeklētāji aizvadītajā nedēļas nogalē sagaidīja pēdējo šīs vasaras saullēktu pludmalē, ballējoties uz bāra letes DJ Alex O vadībā.

Ballītes bufetē gan joprojām turpinās. Jau šonedēļ durvis ver bārs Pasta ielā 2, uzsākot ceturto rudens - ziemas sezonu pilsētas centrā. Apmeklētāji atkal tiks patīkami pārsteigti ar interjera uzlabojumiem un lieliskām nakts izklaidēm.

Šajā nedēļas nogalē bufetē viesosies viens no vadošajiem Latvijas naktsdzīves dīdītājiem - DJ Ai-Va, kurš pirmo reizi uzstāsies kopā ar bundzinieku Intaru Gegustu un sniegs neaizmirstamu ritma šovu. Būs arī citi pārsteigumi un jau labi zināmā un Pasta ielas kokteiļbāra apmeklētāju iecienītā mājīgā atmosfēra.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV