Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tribes of the City aicina uz koncertiem Rīgā un Liepājā

Easyget.lv, 11.09.2013. 14:32

Pašmāju postrock/indie grupa Tribes of the City piektdien, 13. septembrī, uzstāsies Vecrīgas krogā Aptieka, bet nākamsestdien, 21. septembrī, pēc vairāk nekā trīs gadu pārtraukuma kāps uz Liepājas rokkluba Fontaine Palace skatuves.
Tribes of the City aicina uz koncertiem Rīgā un Liepājā

„Tribes of the City” savu darbību sāka 2003. gadā ar nosaukumu „The Movies”, spēlējot enerģisku un novatorisku shoegaze, izdodot trīs albumus, vienu no kuriem producējis Gregs Havers (Greg Haver) no Lielbritānijas, kurš iepriekš strādājis ar tādām labi zināmām mūzikas apvienībām kā „Manic street preachers” un „Catatonia”. 2009. gadā „Tribes of the city” saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu par labāko alternatīvās mūzikas ierakstu.

Koncertos grupa atskaņos gan jau visiem labi zināmās dziesmas, gan arī daļu no jaunā materiāla, ko mūziķi cer taustāmā veidā laist klajā jau šogad.

13. septembrī krogā Aptieka koncerta sākums paredzēts plkst. 22:00, ieeja bez maksas. 21. septembrī klubā Fontaine Palace koncerts sāksies plkst. 23:00, biļetes lētāk pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV