Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks seminārs par digitālās mūzikas pakalpojumiem un to izmantošanu

Easyget.lv, 13.09.2013. 15:36

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar biedrību „Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports” 23.septembrī rīko semināru par digitālās mūzikas pakalpojumiem un to izmantošanas priekšrocībām, informē Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas Mūzikas eksports izpilddirektore Agnese Cimuška.

Semināra „Digitālās mūzikas pakalpojumi un to izmantošanas priekšrocības” ietvaros diskusijā tiks apspriestas sekojošas tēmas: kādēļ mūziķiem būtu jāizplata sava mūzika digitāli; digitālo mūzikas servisu izmantošanas plusi un mīnusi; mūzikas menedžments, agregatori un e-kase; mūzikas ieraksti, digitālais mārketings; patērētāja ieguvumi. Diskusiju vadīs mūziķis Kārlis Kazāks un Valsts kamerorķestra „Sinfonietta Rīga” izpilddirektors Timurs Tomsons.

„Arī Latvijā ir ienākuši lielie digitālās mūzikas servisi, bet tajos ir salīdzinoši maz Latvijā radītās mūzikas. Tieši tāpēc ir svarīgi organizēt šādus izglītojoša rakstura seminārus, kas veicinātu izpratni par digitālās mūzikas servisu sniegtajām iespējām un kopumā veicinātu mūsu industrijas attīstību,” saka Agnese Cimuška.

Seminārā piedalīsies arī pieaicināti industrijas eksperti – grupas „Prāta Vētra” starptautisko attiecību menedžere Guna Zučika, „I Love You Records” vadītājs Bruno Roze, digitālā mārketinga speciālists, laikraksta „Kultūras Diena un izklaide” digitālās kultūras notikumu apskatnieks Roberts Bite, Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības izpilddirektore Liena Grīna, Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras/ Latvijas Autoru apvienības pārstāvji Aivars Ginters un Anita Sosnovska, digitālo mūzikas servisu lietotājs un interneta mārketinga speciālists Ivo Mednis, SIA „Tele2” produktu direktors Juris Breicis.

Pieteikties semināram iespējams līdz 22.septembrim, aizpildot pieteikuma formu LIAA mājas lapā http://www.liaa.gov.lv/lv/node/3283

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV