Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Esplanādē notiks rudens sadziedēšanās – „Groziņu vakars”

Easyget.lv, 14.09.2013. 11:25

Svētdien, 15.septembrī, plkst.19.00 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 notiks rudens sadziedāšanās – „Groziņu vakars”, kurā ikviens tiek aicināts dziedāt populāras galda dziesmas.
Esplanādē notiks rudens sadziedēšanās – „Groziņu vakars”

Rudens sadziedāšanās vakaru vadīs Rīga 2014 brīvprātīgo programmas vadītājs, diriģents Ints Teterovskis. Apmeklētāju ērtībai dziesmu vārdi būs skatāmi uz ekrāniem.

„Aicinu ņemt līdzi draugus, uzkodas un labu noskaņojumu, lai kopā svinētu rudens atnākšanu. Dziedāsim zināmas galda dziesmas, sildīsimies pie ugunskura un vārīsim tēju,” aicina I.Teterovskis.

Pasākuma laikā dziedās tautā populāras galda dziesmas, piemēram, „Sanāciet, sadziediet”, „Nāk rudens”, „Par rozēm”, „Svētvakars”, „Viss nāk un aiziet tālumā” u.c. Pasākums bez maksas.

Rudens sadziedāšanās – „Groziņu vakars” būs pēdējais kultūras vasarnīcas Esplanāde 2014 šīs vasaras pasākums, taču arī turpmāk kultūras vasarnīca kalpos par tikšanās vietu kultūras pasākumiem. Visu vasaru kultūras vasarnīca Esplanāde 2014 ir bijusi vieta koncertiem, izrādēm, diskusijām un radošajām darbnīcām. Esplanāde 2014 ir nodibinājuma Rīga 2014 atvērtais birojā un vienlaikus jauna tikšanās vieta pilsētā, kur izvietots Rīga 2014 informācijas centrs, kafejnīca, apzaļumota terase, kā arī Rīga 2014 partnera Lattelecom nodrošinātais bezmaksas wi-fi un brīvpieejas datori.

Foto (c) flickr.com/ Mark Winterbourne

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV