Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rolands Ūdris duetam La Perla sacer pirmo dziesmu

Easyget.lv, 16.09.2013. 10:26 | komentāri (1)

Debijas dziesmu klausītājiem nodod vokāliste Sabīne Žuga un pieredzes bagātais ģitārists Ēriks Upenieks, kas apvienojušies dvēseliskā duetā La Perla.
Rolands Ūdris duetam La Perla sacer pirmo dziesmu

Jaunā dziesma ir oriģinālkompozīcija, ko duetam rakstījis grupas The Hobos solists Rolands Ūdris

Dziesma ar nosaukumu „Es Tava” ir komponista īpašs veltījums duetam. Autors radījis gan tās mūziku, gan vārdus, un pēc paveiktā vien bilst, ka ir ļoti gandarīts par rezultātu, kā arī pauž mūzikā atainotās idejas raksturojumu: „Dziesma ir par mīlestību, kura kā pelēkas dienas nests dzīvības devējs – lietus – veldzē un rada. Tā ir par atdošanos brīnumam.”

Duets La Perla izveidojās gada sākumā. Dziedātājs Sabīne Žuga līdz šim muzicējusi kopā ar Intaru Busuli, Igo un citiem populāriem mūziķiem to pavadošajos sastāvos, turklāt šovasar kļuvusi arī par šarmantā trio „Lady’s Sweet” dalībnieci. Ērika Upenieka profesionālā karjera saistāma ar muzikāliem projektiem kopā ar Aivaru Hermani, Igo, brāļiem Auzāniem un slaveno Jersikas orķestri, kā arī citiem populāriem māksliniekiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV