Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jakob Noiman Festival Band uzstāsies Kalnciema kvartāla koncertsezonas izskaņā

Easyget.lv, 16.09.2013. 13:03

Ceturtdien, 19. septembrī, uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves šīs vasaras 19. koncertā uzstāsies Jakob Noiman Festival Band.
Jakob Noiman Festival Band uzstāsies Kalnciema kvartāla koncertsezonas izskaņā

Jakob Noiman Festival Band Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertu izskaņā spēlēs savā džezīgākajā sastāvā, pieaicinot īpašo viesi - dziedātāju Ivetu Gaili.

Jakob Noiman Festival Band spēlē kopā vairākus gadus un, kā viņi paši par sevi saka, katrs koncerts ir piedzīvojums tā dalībniekiem. "Ja nebūs prieka, mēs apsolāmies beigt spēlēt uzreiz, tajā pašā mirklī. Lai gan žanriski esam mazliet iestrēguši klezmera un Balkānu tautu mūzikas fāzē, pamanāmies veldzēties arī citos žanros. Žanru koncepcijā ir tikai viens kritērijs, - spēlēt to, kas tajā brīdī aizrauj. Kad mūs spēj aizraut džeziskākas intonācijas, tad piesaistām arī mūsu smalko līniju dziedātāju Ivetu. Spēlējam arī šo to no rokmūzikas vēstures vai arī kādu latviskāku kompozīciju, arī tautasdziesmas. Tā kā pats rakstu dziesmas, nekautrējos piedāvāt arī oriģinālkompozīcijas, zināmākās no tām jau labu laiciņu skan Jaunajā Rīgas teātrī dažās izrādēs," stāsta kolektīva līderis Jēkabs Nīmanis.

Jakob Noiman Festival Band sastāvs: Uģis Krišjānis - klavieres / Ansis Nikolovskis - Tuba / Artūrs Bērziņš - trombons / Jēkabs Nīmanis - klarnete,saksofons,ģitāra / Varis Piņķis - bungas.

Ieeja uz koncertu no plkst. 19:00, koncerts būs baudāms bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV