Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Divu stundu laikā nopirktas pirmās 1000 ieejas biļetes uz Liepājas pludmales festivālu

LETA, 24.05.2007. 09:40

Vakar nepilnu divu stundu laikā izpirktas pirmās 1000 ieejas biļetes uz 20.jūlijā un 21.jūlijā gaidāmo Liepājas pludmales festivālu "Tele2 Baltic Beach Party"
Divu stundu laikā nopirktas pirmās 1000 ieejas biļetes uz Liepājas pludmales festivālu
Patlaban Latvijas un Lietuvas "Biļešu paradīzes" kasēs nopērkamas nākamās 5000 ieejas biļetes uz festivāla abām dienām par 12 latiem.

Īpašs piedāvājums ir arī "Tele2" un "Zelta zivtiņas" klientiem, kuriem pirmās 2000 ieejas biļetes uz divām dienām izmaksās sešus latus. Lai iegūtu atlaidi biļetei, "Tele2" klientiem jānosūta īsziņa koda saņemšanai, kuru uzrādot "Biļešu paradīzes" kasēs būs iespēja saņemt biļetes par īpašo cenu.

Jau ziņots, ka Liepājas pludmales festivālā uz lielās skatuves uzstāsies Vācijas apvienība "Scooter", britu solomāksliniece Kima Vailda, kā arī grupa no Apvienotās Karalistes "Right Said Fred", apvienība no Šveices "Jacqueline" un "Pain Killing Drug" un Lili no Vācijas, kā arī Krievijas populārā grupa "Bratja Grimm".

Festivālā piedalīsies igauņu rokzvaigzne Tanels Padars ar grupu S.U.N., lietuviešu mākslinieki "Amberlife", "Skamp" un pašmāju mūziķi Intars Busulis ar grupu "Sweet Waters", "Tumsa", "Melo - M", "Ladybird" un daudzi citi Latvijas mūziķi.

Pirmo reizi Liepājas pludmales festivāls septiņu gadu ilgajā vēsturē apmeklētājiem piedāvās jaunu notikumu "Beach Rock.LV", kur uz vienas skatuves uzstāsies Latvijā populārākās rokgrupas, kas piešķirs pasākumam latviešu rokmūzikai raksturīgo skanējumu.

"Beach Rock.LV" piedalīsies tādas latviešu rokmūzikas grupas kā "Dzelzs vilks", R.A.P., "Nasty Smile", "Tribes of the City", "Red Bee", "Linga", "Ēnas", "Double Faced Eels", "Gainfast", S.P.B., "Crowd", Fēlikss Ķiģelis u.c.

Abos festivāla norises vakaros uz skatuves uzstāsies Eiropā populāra dīdžeju apvienība "Global Deejays" no Vācijas. Tā kļuva slavena ar dziesmas "Sound of Sanfrancisko" un "What a Feeling" remiksiem, un holandiešu projekts "Hi-Tack", kas iekļuva pat Amerikas dziesmu sarakstā ar Pola Makartnija dziesmas "Say, Say, Say" remiksu.

Plānots, ka Liepājas pludmales festivālā mūzikas cienītājus divu dienu laikā priecēs vismaz pussimts grupu un dīdžeju.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV