Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noklausies Ivo Fomina jauno dziesmu „Putni bez spārniem”!

Easyget.lv, 19.09.2013. 11:12

Liepājas roka viena no visu laiku pazīstamākajām balsīm - Ivo Fomins dienu pirms sava rudens koncerta „Daugavas koncertzālē” piedāvā jaunu dziesmu „Putni bez spārniem”.
Noklausies Ivo Fomina jauno dziesmu „Putni bez spārniem”!

Dziesmas ideja tika attīstīta vairākus mēnešus, līdz beidzot šī gada augustā Ivo devās ierakstu studijā un dziesmu realizēja kopā ar grupas biedriem - ģitāristu Robertu Dinteru, basģitāristu Kristapu Leiti un jauno grupas bundzinieku Ēriku Hanzovski. Ieraksts tapis Liepājā, bet skaņas fināla apstrāde notika „Labo ierakstu studijā” Rīgā sadarbībā ar producentu Jāni Kalvi.

„Man šī dziesma ir ļoti svarīga. Esmu pie tās ilgi un rūpīgi strādājis. Pa šo laiku esmu izmēģinājis spēkus dažādos projektos, bet atkal un atkal atgriežos pie tā, kas manai sirdij ir vistuvāk, un tā ir rokmūzika, tā ir enerģija un rokenrols. Es bez tā nevaru dzīvot,” ir atklāts dziedātājs Ivo Fomins.

Dziesmas mūzikas autors ir Ivo Fomins pats, bet tekstu rakstīt Ivo uzticējis Guntaram Račam, ar kuru kopā radītas dziesmas diviem iepriekšējiem albumiem un ar kuru savulaik kopā tika dibināta Liepājas pagrīdes grupa „Saldās sejas”, kurā bez Ivo vēl muzicēja arī Aldis Žimants un Tomass Kleins.

Kopš dziedātāja pēdējā albuma „Pulss” izdošanas pagājuši vairāk nekā divi gadi.

Piekdien Ivo Fomina fani aicināti uz Daugavas koncertzāli, kur notiks koncertzāles sezonas slēgšanas koncerts un jaunās dziesmas publiskais pirmatskaņojums.

Dziesmas Mp3 varat lejupielādēt Doremi.lv: http://doremi.lv/Music/item/putni-bez-sparniem

Foto: Ivo Fomins ar grupu. Foto (c) Edgars Pohevičs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV