Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Labākie karaoke dziedātāji pulcējas Latvijas karaoke čempionātā

Easyget.lv, 20.09.2013. 12:02

20., 21. un 27. septembrī karaoke klubā Friends Club, Elizabetes ielā 55, Rīgā, viesnīcas Radisson Blue Latvija 1. stavā, notiks Latvijas karaoke čempionāts 2013, informē tā organizators Andris Drozdovs.
Labākie karaoke dziedātāji pulcējas Latvijas karaoke čempionātā

Visas vasaras garumā norisinājās Latvijas karaoke čempionāta 2013 atlases. Konkursa atlases notika sešpadsmit Latvijas pilsētās un konkursam tika izvēlēti četrdesmit labākie pretendenti.

Latvijas karaoke čempionātā konkursantus vērtēs žūrija, kuras sastāvā - Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Guntis Veits, Andris Kivičs, Fēlikss Ķiģelis, Anatolijs Hvojnickis, Tatjana Lukašenkova, Natālija Oļesik, Marts Kristiāns Kalniņš un citi. Labākie karaoke dziedātāji no visas Latvijas cīnīsies par žūrijas balsīm un par balvām no konkursa atbalstītājiem, bet visslabākie iegūs iespēju pārstāvēt Latviju pasaules karaoke čempionātā (Karaoke World Championship), kas gada nogalē notiks Somijā. Pilnīgāka informācija par konkursu www.mrkaraoke.lv.

Foto (c) flickr.com/mark roy

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV