Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Koncertzāle Baltais flīģelis atklāj trīspadsmito koncertsezonu

Easyget.lv, 20.09.2013. 12:16

Sestdien, 21.septembrī, plkst.18:00 koncertzāle "Baltais flīģelis" sāks jauno koncertsezonu ar pirmatskaņojumu - poētisku dziedātāja un komponista Goran Gora koncertprogrammu “Putns azotē”. Koncertu apmeklēs un tā īpašais viesis būs dzejnieks Knuts Skujenieks, ar kura dzeju tapusi jaunā dziesmu izlase.
Koncertzāle Baltais flīģelis atklāj trīspadsmito koncertsezonu

Koncertā piedalīsies Goran Gora – vokāls, ģitāra; Valters Sprūdžs – basģitāra; Mārtiņš Miļevskis – bungas, perkusijas; Uģis Krišjānis – klavieres; Kate Pāvula – papildus vokāli, perkusijas; Ernests Mediņš – sitaminstrumenti.

Aptuveni pirms pusotra gada mūziķis Goran Gora, kurš līdz šim izdevis trīs mūzikas albumus angliski, sastapās ar Knuta Skujenieka dzeju. Kopš tā laika tapušas piecpadsmit jaunas dziesmas, kuras paredzētas izdot mūziķa ceturtajā studijas albumā - Goran Gora pirmais mūzikas albums latviešu valodā.
Īsi pirms albuma izdošanas mūziķis vēlas iepazīstināt klausītājus ar jauno programmu ekskluzīvā skatuves versijā. Koncertā skanēs tikai latviski komponētie dziesminieka skaņdarbi – gan jaunās koncertprogrammas dziesmas ar Knuta Skujenieka vārdiem, gan radio stacijās atskaņotās dziesmas “Stiprinieks”, “Ceļi” un citas.

Mūziķis Goran Gora Latvijas mūzikā sevi pieteica 2005.gadā ar dziesmām “SlowDown”, “FoolsIn Love”, “The Girl In The Backseat”, “Swim, Robert, Swim”, “A Dance Away” un citām. Kopš tā laika izdoti trīs studijas albumi, izpelnoties Latvijas un ārvalstu mūzikas kritiķu atzinību.

Dziesminieka daiļrade novērtēta ar divām “Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas” nominācijām.Latvijas teātros mūziķa pieredze izpelnījusies trīs “Spēlmaņu Nakts” nominācijas. Goran Gora mūziku raksturo vieglums un nosvērtība, taču vienlaicīgi – dinamika un emocionalitāte.

Biļetes var iegādāties un rezervēt koncertzāles “Baltais flīģelis” kasē darba dienās 10.00 –18.00,kases tālrunis 67974787, Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās, kā arī www.bilesuparadize.lv

Foto: Goran Gora. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV