Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noklausies Anitas Intaites jauno dziesmu!

Easyget.lv, 20.09.2013. 13:12

Dziedātāja un dziesmu autore Anita Intaite izdod jaunu singlu "Tu klusē".
Noklausies Anitas Intaites jauno dziesmu!

Dziesmas mūzikas autore ir Anita un teksta autore – liepājniece, māksliniece Agnese Matisone.

Dziedātāja cer, ka jaunā dziesma „Tu klusē” mudinās cilvēkus vairāk ieklausīties vienam otrā, nebūt paviršiem, rūpēties par savu apkārtni, savu sabiedrību, sev tuvajiem, jo tas viss gan iespaido, gan veido mūs. "Tik svarīgi ir ne tikai runāt, bet sarunāties, neatstāt lietas nepateiktas, jo tās ir kā ķieģeļi sienai starp cilvēkiem, kas veido komunikācijas un sapratnes trūkumu, vēlāk arī robus attiecībās un saskarsmē, kas nevar augt," saka Anita.

Šī ir pirmā dziesma Anitas daiļradē, kur teksta autore nav viņa pati. Par dziesmas tapšanu Anita stāsta: "Pirms pusotra gada Agnese man atrakstīja, ka vēlētos, lai es kādu viņas dzejoli ielieku dziesmā. Es palasīju viņas dzeju un tā man ļoti patika - atradu daudz paralēļu mūsos, kā arī līdzīgu skatījumu uz daudzām lietām, taču dziesma netapa uzreiz, tā nebija rakstīta un pielāgota dzejai. Kādā dienā man tapa mūzika un vīzija - gribēju dziesmu veidot ekspresīvu, ar spēcīgu vēstījumu un dramatisku noskaņu. Gribēju, lai tā ir par aktuālām lietām - ne tikai man, bet arīcitiem. Daudz vēroju cilvēkus, to attieksmi vienam pret otru, attiecības. Man galvā atausa Agneses dzejolis un dažas frāzes no tā nemitīgi skanēja man galvā. Es sapratu - trāpīts!"

Teksta autore Agnese Matisone: "Ir cilvēki, kas bieži runā aplinkus, paiet viens otram garām – tā notiek ik dienas. Esot tuvībā ar kādu, sieviete ziedo daļiņu sevis. Vai iespējams dzīvot bez ticības un uzticēšanās? Kā mīlēt, paliekot aizvērtai?"

Dziesmai tapis arī videoklips, kura prezentācija paredzēta 25. septembrī Rīgā, Ziemeļblāzmas parkā. Klipa režisors ir Silvestrs Streičs. Pasākuma īpašie viesi - grupa "Dzelzs vilks".



Plašākai informācijai:
www.facebook.com/AnitaIntaite
www.draugiem.lv/AnitaIntaite
www.twitter.com/AnitaIntaite

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV