Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Coyote Fly notiks ballīte roka stilā

Easyget.lv, 23.09.2013. 09:22 | komentāri (1)

Sestdien, 28. septembrī, klubā Coyote Fly pasākumā „Party like a rockstar” uzstāsies De Vansh un The Twins, piedāvājot īpašu šovu ar horeogrāfiju un roka stilā ieturētiem tērpiem, un populāru house, progressive house un electro mūzikas elementiem elektriskās ģitāras izpildījumā.
Coyote Fly notiks ballīte roka stilā

„Sestdien Coyote Fly pārvērtīsies par īstu roka paradīzi, jo šovs un dažādi pārsteigumi notiks visas nakts garumā. Gaidāmie mākslinieki ir no Latvijas, kas jau vairākus gadus dzīvo ārzemēs un regulāri uzstājas pasaules līmeņa klubos. Dejotāju duets The Twins ir uzvarējuši augsta līmeņa konkursos un tagad arī mums būs iespēja redzēt viņu sniegumu,” stāsta Coyote Fly rezidents un DJ Gustavito.

House mūzikas un elektriskās ģitāras ritmu miksēšanas lietpratējs De Vansh sniedzis vairāk nekā 500 šovu. Uzstājies dažnedažādākajos klubos visā pasaulē. Ar viņam raksturīgajām mākslinieciskajām performancēm un harismu viņš ir izpelnījies viena no labākā mākslinieka statusu izklaides industrijā, uzsver kluba Coyote Fly pārstāvji.

The Twins – dejotāju duets, mākslinieki ar trīspadsmit gadu pieredzi, piedāvā sinhronus deju uzvedumus ar komēdijas elementiem, kas aizkustinās gan cilvēku sirdis, gan prātus. Oriģināli, unikāli kostīmi un jaunāko tehnoloģiju pielietošana, tāpat arī neizsmeļami enerģijas resursi. The Twins ir World Championships of Performing Arts in Hollywood uzvarētāji, kā arī Krievijas televīzijas šova ‘Minuta Slavi’’ finālisti.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV