Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ron The Star atdzīvina poppanku piedāvā jaunu singlu un video

Easyget.lv, 24.09.2013. 09:31 | komentāri (1)

Pieredzējušais mūziķis Ron The Star uzsāk solo karjeru un piedāvā pirmo singlu ‘’In A Lonley Bar’’
Ron The Star atdzīvina poppanku piedāvā jaunu singlu un video

Ron The Star ir alternatīvais mūziķis no Rīgas ar 10 gadu pieredzi, uzstājies uz dažādām skatuvēm gan Latvijā, gan Lielbritānijā. Darbojas kristīgā, punk, metal žanros. Spēlējis neskaitāmās apvienībās, starp kurām Lesson in Romance, Band Mango, Spirit Mill, Act Friendly. Nu uzsācis solo karjeru un vērtējumam nodod savu jauno veikumu - singlu un mūzikas klipu ‘’In A Lonley Bar’’.

Ron The Star ir gan dziesmas autors, gan arī dziesmas ieraksta veicējs studijā, izņemot bungas. Sitamos instrumentus iespēlēja jaunais bundzinieks Artūrs Jermaks, kurš ir zināms no grupas ‘’Bermudu divstūris’’. Videoklipa režisors ir operators ir Ivars Burtnieks, kas pēdējos gados sastrādājies ar grupu ‘’Triānas Parks’’.

Dziesma un videostāsts ir par dzīves nebeidzamo ballīti, alkohola lietošanas piedzīvojumiem un mīlestību. Tā ir jautra un ar humora piesitienu, uzsver mūziķis.



Ron the Star videoklipu prezentēja 13.septembrī ‘’Get Smart Cafe’.’ Mini koncertu iesildīja mākslinieks Kārlis Stenders. Kopā ar ‘’Ron The Star’’ uzstājās bundzinieks Edgars Viļums (‘’Triana park’’), basists Salvis Kalniņš (ex ‘’Cacophonics’’, ‘’In the Box’’) un soliste Agnese Gavare.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV