Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Madonā 17. reizi notiks Ģitāristu rudens sesija

Easyget.lv, 24.09.2013. 10:24

No 28. līdz 31. oktobrim Madonā notiks Ģitāristu rudens sesija 2013, informē Ģitāristu sesijas" organizatoru pārstāvis Imants Pulkstenis.  

"Ģitāristu sesija" ir starptautisks pasākums, kurā var piedalīties ikviens, kurš pieredzējušu mūziķu vadībā vēlas pilnveidot un attīstīt savas muzikālās prasmes un dotības kādā no piecām piedāvātajām grupām - ģitāristi, basģitāristi, bundzinieki, taustiņinstrumentālisti, vokālisti, akustiskie ģitāristi.

Rudens sesijas programma tiek papildināta ik brīdi, un tā tiks apstiprināta septembra beigās. Pieteikšanās ilgs līdz 20.oktobrim.

Ģitāristu rudens sesijā ar meistarklasēm un džemsesiju piedalīsies ģitārists Jānis Kalniņš. Savu uzticību Ģitāristu sesijai ir apstiprinājis viens no Latvijas labākajiem ģitārskolotājiem - Andris Jeziks. Sesija nav iedomājama arī bez Muraveja, Valtera Sprūdža, Viktora Eunapuu, Riharda Lībieša, Jāņa Altmaņa un Arturas Burke, kā arī pieredzējušā bundzinieka Andra Buiķa. Lai gan augstākās raudzes mūziķiem - Matīsam Čudaram, Edgaram Rubenim, Ivaram Arutjunjanam sesijas laiks sakrīt ar darbu studijā, ir cerības viņus redzēt arī Madonā. Jau otro reizi sesijā baudīsim Jāņa Ruņģa klātbūtni. Noslēguma koncertu vadīs Māris Olte.

Sesijas tehnisko ekipējumu nodrošinās Sound Factory un Skatuves Sistēmu Serviss.

Papildu informācija:
Mājas lapa: www.gitaristusesija.lv
E-pasts: imantspulkstenis@madona.lv; gitses@madona.lv
Mob. tālrunis: 29411619; 29809774

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV