Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ex Gustavo ar koncertprogrammu „Noslēguma ballīte” uzstāsies Studentu paradīzē

Easyget.lv, 24.09.2013. 13:24

Gustavo Studentu paradīzē vēstīs par savas radošās darbības izmaiņu cēloņiem un tālākiem mērķiem
Ex Gustavo ar koncertprogrammu „Noslēguma ballīte” uzstāsies Studentu paradīzē

Arstarulsmirus, kas agrāk bija pazīstams kā Gustavo, pēc divu gadu pārtraukuma sniegs koncertu, ar programmu "Noslēguma ballīte" uzstājoties 27.septembrī Arēnā Rīga Baltijā grandiozākajos studiju atklāšanas svētkos „Studentu Paradīze”.

„Lai nosvinētu svarīga etapa beigas un jauna sākumu ne tikai manā, bet arī Latvijas mūzikas dzīvē, Studentu Paradīzes 2013 ietvaros uzstāšos ar koncertprogrammu “Noslēguma ballīte”. Šīs uzstāšanās laikā klātienē pavēstīšu par savas radošās darbības izmaiņu cēloņiem un tālākiem mērķiem. Uz tikšanos!” informē mūziķis.

Arstarulsmirus (exGustavo) ir mūzikas un vārdu autors, izpildītājs, mūzikas producents, kurš darbojas jau no 90.gadiem. Citāti no Gustavo dziesmām tautā jau sen ceļo kā teicieni, caurvīdami mūsu sarunvalodu. Uz uzvarām pār sevi, jauniem sasniegumiem, ticību savām spējām Gustavo dziesmas ir iedvesmojušas tūkstošiem cilvēku.

Studentu Paradīzē 2013 uzstāsies arī GACHO, „Bedwetters” (EST), „Astro'n'out”, Bermudu Divstūris, Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ RAPA, DJ Me & My Monkey (DE), DJ Get Dizzy, DJ Droydi (BRA) un daudzi citi mākslinieki.

Biļetes uz Studentu Paradīzi 2013 nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena - Ls 6.79, ar Swedbank jauniešu karti biļetes cena - Ls 5.79.

Studentu Paradīze jau septīto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņu valstu studentiem.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV