Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgā atgriežas brazīļu tehniskā death metal grupa Krow

Easyget.lv, 24.09.2013. 15:23

Sestdien, 28. septembrī, klubā „Melnā Piektdiena” koncertēs brazīļu tehniskā death metal grupa Krow.
Rīgā atgriežas brazīļu tehniskā death metal grupa Krow

„Krow” – grupa no Brazīlijas, kas radusies 2006. gadā, jau pāris nākamajos gados iekarojusi stabilu vietu dzimtās zemes metālmūzikas klausītāju lokā. Debijas albums „Before The Ashes” neliek sevi ilgi gaidīt – izdots 2009. gada septembrī, viens kopkoncerts ar „Sepultura” un turpinājumā garāka koncerttūre pa dzimto Brazīliju, kam seko pirmie ārzemju koncerti – Čīlē kopā ar grupu Undercroft un pirmā Eiropas tūre, sniedzot 34 koncertus 10 dažādās valstīs.

2012. gadā nāk kājā jauns albums „Traces of the Trade" (producējis Alan Douches / West West Side Studio) un grupa turpina aktīvu koncertdarbību. Albuma prezentācijas koncerts, kas ir izpārdots, notiek Čīlē kopā ar „Dimmu Borgir”, kam seko koncerttūre no Brazīlijas uz Eiropu – 19 valstīs tiek kāps uz 48 skatuvēm (daži kopā ar Arch Enemy, Dying Fetus, Job for a Cowboy, Haemorrage, Onslaught, Undercroft, Sinister).

Iespējams, viss noslēpums un mežonīgums ir vienkāršs - grupas skanējums – tehniski precīzā, ātrā, virtuozā izpildījumā, smagnējā, agresīvā, pat mežonīgā un garajos koncertu grafikos. Grupas lielākais trumpis ir dzīvie koncerti – lai cik ietilpīga vai apmeklēta ir norises vieta, grupa uzstājastā, it kā tas būtu viņu pēdējais koncerts.

Rīgā grupa viesojusies pērn – Eiropas tūres ietvaros kopā ar čīliešiem „Undercroft”.

28. septembrī klubā „Melnā Piektdiena” uz skatuves kāps arī grupas no Austrijas, Lietuvas un pašmāju atbalsts – „VxPxOxAxAxWxAxMxC” ( snuff / goregrind grupa no Austrijas ) , Ossastorium (Lietuva, tehnisks death metal ) , Biomorph (progresīvais metāls ) , Wagars (crust / black metal grupa no Latgales ) , Kapakmens ( smagais roks latviešu valodā )

Koncerta sākums: 20.00. Biļetes iepriekšpārdošanā: 3 LVL, Koncerta dienā: 6 LVL. https://www.ticketshop.lv/site/events/view/349

Foto: Krow. Foto (c) GuilhermeFermendez.co.br

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV