Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Fonoklubs svinēs piecu gadu jubileju + VIDEO

Easyget.lv, 25.09.2013. 09:40

Cēsu "Fonoklubs" piekto jubileju nedēļas nogalē sagaida ar jaunu video, dīdžeju priekšnesuma rekordu un grupas "Linga" uzstāšanos bezmaksas koncertā.
Fonoklubs svinēs piecu gadu jubileju + VIDEO

"Fonoklubs" svinības iesāks piektdien plkst. 22:00, kad vakara gaitā par muzikālo noformējumu gādās kluba DJ komanda, pēc kārtas uzstājoties astoņiem dīdžejiem, kas būs līdzšinējais kluba rekords. Savukārt sestdien ballīti turpinās radio SWH pārstāvis Artis Dvarionas un grupa "Linga". Ieeju abos vakaros uzsauc "Fonoklubs".

Šī vasara Cēsu klubam ir bijusi īpaši nozīmīga, jo ir aizvadīts pirmais gads bez darbības stūrakmens - mūzikas un sporta festivāla "Fonofest". Tomēr kolektīvs ir turējis uzņemto kursu un savu attīstību virzījis kluba ietvaros. Publicētajā video "Fono" direktors Lauris Sildniks atklāj, ka šobrīd mērķis ir parādīt Cēsis.

Atgādinām, ka "Fonoklubs" atrodas Rīgas ielā 47 un ir dibināts 2008. gadā paralēli festivāla "Fonofest" darbībai. Regulāri pulcējot zināmākos pašmāju dīdžejus un grupas, klubs ir kļuvis par vienu no atpazīstamākajiem Cēsu klubiem un šīs vasaras izskaņā paplašināja darbību, atklājot otro stāvu.

Vairāk:
www.fonoklubs.lv
facebook.com/lvfonoklubs
twitter.com/fonoklubs

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV