Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noklausies Normunda Jakušonoka un Tipa Orķestra jauno dziesmu!

Easyget.lv, 25.09.2013. 09:59

Normunds Jakušonoks un Tipa Orķestris klausītāju vērtējumam nodod trešo dziesmu „Kad lietus pārstās līt” no gaidmā albuma.
Noklausies Normunda Jakušonoka un Tipa Orķestra jauno dziesmu!

Normunds Jakušonoks un Tipa Orķestris „Labo ierakstu studijā” pabeiguši darbu pie debijas albuma „Notikums”. Līdz šim klausītāji jau iepazīstināti ar divām dziesmām no gaidāmā albuma - „Precēties!” un „Par to, kas man ir kabatā”.

Dziesmas „Kad lietus pārstās līt” mūzikas autori ir Normunds Jakušonoks un Labvēlīgā Tipa kolēģis Ģirts Lūsis, bet tekstu rakstījis Guntars Račs. „Jau vairākas dienas līst lietus un es gaidu, kad tas beigsies. Par to arī dziesma,” saka Normunds Jakušonoks.

Pašlaik Tipa Orķestris un Normunds ar savu kori aktīvi koncertē, gan uzstājoties kopā ar Raimondu Paulu viņa koncertturnejā „Nekur nav tik labi kā mājās”, gan arī sniedz solo koncertus. Tuvākās uzstāšanās gaidāmas Jelgavas kultūras namā 5.oktobrī un Liepājas Olimpiskajā centrā 26.oktobrī.

Dziesmu iespējams lejupielādēt portālos Doremi.lv un iTunes.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV