Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rokkafejnīca - Reiterna nams sezonu atklās ar vērienīgu pasākumu četros stāvos

Easyget.lv, 25.09.2013. 11:51

11. oktobrī ar krāšņiem notikumiem un visdažādāko mūziku jauno sezonu pieteiks Latvijas 1. Rokkafejnīca - Reiterna nams, kas ielūdz uz krāsainu un skaļu sezonas atklāšanas ballīti četros stāvos.
Rokkafejnīca - Reiterna nams sezonu atklās ar vērienīgu pasākumu četros stāvos

Dinamiski un aizraujoši aizritējis jau pusotrs gads kopš leģendārais Reiterna nams Mārstaļu ielā Vecrīgā ieguvis līdz šim savā vairākus gadsimtus senajā vēsturē nebijušus vaibstus. Daudz dažādas mūzikas, spilgtu atmiņu, neaizmirstamu vēstures lapaspušu un cilvēki, kuri atraduši ceļu uz šo vietu, lai cienītu bijušos, baudītu esošos un ar pārliecību sveiktu katru nākamo no stāstiem, kas dzims šajā laikā un vietā.

11. oktobris ir datums, kad līdz galam vaļā būs Reiterna nama greznās durvis uz pārsteidzošo Latvijas 1. Rokkafejnīcas pasauli, kas pašā Rīgas sirdī ļauj aizmirsties un pazaudēties četros stāvos starp dažādiem notikumiem, pazīstamu, vārdā sauktu, spilgtas emocijas raisošu, kā arī jaunu un pārsteigumus gādājošu mūziku, pazīstamu un mazāk zināmu, bet allaž kolorītu mākslinieku izpildījumā. Šī būs pirmā reize kopš šajā vietā sākās Latvijas 1. Rokkafejnīcas laiks, kad vienlaicīgi atvērtas un pieejamas būs pilnīgi visas zāles, skatuves un telpas.

Par pirmajiem un zīmīgajiem jaunās sezonas akordiem šajā vakarā gādās gan mūziķi un grupas, kas komentārus noteikti neprasa, gan jaunāki vārdi mūzikas ārēs.

Bez liekiem paskaidrojumiem piesakāmi Igo, “Pērkons” un “Pienvedēja Piedzīvojumi”, kuru lomu Latvijas mūzikas kartē grūti pārvērtēt. Ar ovācijām 11. oktobra vakarā uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams sakatuves dēļiem sagaidām arī pārliecinošo “Indygo”, eleganto “Neon Saturdays”, aizraujošo “NightTales”, pārsteidzošos „Canzone” un “Oceanpath” un allaž smalki niansēto “Very Cool People”.

Dažādos stāvos, laikos un vietās līdz pat rītausmai muzikālos kokteiļus visprasīgākajiem klausītājiem un dejotājiem lūkos uzmeistarot allaž gaidītie Latvijas 1. Rokkafejnīcas dīdžeji Kaspars Bindemanis, Zane Stocka un Mazais Arčijs ar rokkafejnīcas karaoki.

Viens no īpašākajiem akcentiem sezonas atklāšanas programmā noteikti būs digitālā foto izstāde “Pirmās 600 dienas!”. Cits atpazīstamāks, cits ne tik ātri, virkne brīnišķīgu kadru par un ar cilvēkiem, krāšņiem notikumiem un neaizmirstamu kopābūšanu.

Jaunās sezonas atklāšanas pasākums tiek radīts un būs kā simbols visam tam, kas Latvijas 1. Rokkafejnīcā - Reiterna nams jau labu laiku notiek, proti, savu kādā no stāviem uz kādas no skatuves noteikti atradīs katrs.

Foto: Grupa Pērkons. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV