Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

DFRNT un Nuage uzstāsies elektroniskās mūzikas pasākumā 9K1 Namā

Easyget.lv, 25.09.2013. 14:53

27. septembr klubā „9K 1 Nams” Urban Soulz bass mūzikas pasākumu ietvaros uzstāsies vadošie elektroniskās mūzikas mākslinieki no Lielbritānijas un Krievijas.

Britu mūzikas brīnumdaris DFRNT laidis klajā virkni lielisku relīžu, kas ir guvušas vispasaules atzinību, kā arī ir atskanējušas daudzos latviešu dīdžeju setos.

Daudzpusīgais producents Nuage no Sanktpēterburgas pēdējā laikā rada aktuālas house un bass mūzikas melodijas. Viņa uzstāšanās jūnijā ir atstājusi spilgtu iespaidu uz Latviijas publiku, un mēs atkal viņu dzirdēsim 27. septembrī.

Ārvalstu māksliniekus atbalstīs vietējie jaunās elektroniskās mūzikas parstāvji Trashy Kid un Rennue Unique no apvienības Bassed, Gesta no Ritmika, Primetime, Cute, kā arī Urban Soulz rezidenti Slovar un Other Spectrum.

Papildus kvalitatīvai un jaudīgai skaņai un lieliskai mūzikai tiks sniegts baudījums arī acīm – vizuālās projekcijas nodrošīnās Vadim Chirkov, Mlada un Dee.

Šogad jau vairāk nekā 1000 cilvēku ir baudījuši Lokiboi, Intelligent Manners un Nuage setus Urban Soulz pasākumos – pievienojies kustībai arī tu!

Pasākuma adrese: „9K 1 Nams” (A. Briāna 9, ieeja no Kr. Valdemāra ielas). Sākums 22:00. Ieejas maksa: 3 Ls, ja esi viesu sarakstā, 5 Ls pārējiem. Pasākuma lapa: http://ej.uz/urbansoulz

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV