Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aicina pievienoties Dziesmu svētku laureātam – „Swedbank korim”

Easyget.lv, 26.09.2013. 12:56

XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku koru karu pirmās vietas ieguvējs, daudzu starptautisku koru konkursu laureāts „Swedbank koris” izsludina jauno dziedātāju uzņemšanu visās balsu grupās.
Aicina pievienoties Dziesmu svētku laureātam – „Swedbank korim”

Noklausīšanās notiks 30. septembrī, 1. un 2. oktobrī, informē "Swedbank kora" direktore Linda Grecka.

„Swedbank koris” šī gada novembrī svinēs tā pastāvēšanas 10 gadu jubileju, kas tiks atzīmēta ar īpašu koncertprogrammu. Jaunajā sezonā plānoti arī vairāki Ziemassvētku koncerti, kā arī dalība starptautiskā koru konkursā, kam izvirzīti visaugstākie mērķi. Lielākais 2013./2014. gada sezonas izaicinājums viennozīmīgi būs dalība Pasaules koru olimpiādē, kas nākamā gada vasarā norisināsies Rīgā.

Ņemot vērā kora vērienīgos jaunās sezonas plānus, tiek meklēti muzikāli un mērķtiecīgi dažāda vecuma dziedātāji visās balsu grupās. Īpaši aicināti tenori un basi, tomēr papildspēki tiks gaidīti arī soprānu un altu rindās.

Lai pieteiktos dalībai korī, interesenti aicināti nosūtīt savu vārdu, uzvārdu, īsu iepriekšējās dziedāšanas pieredzes aprakstu un vēlamo noklausīšanās laiku kora mākslinieciskajam vadītājam Artūram Ancānam uz e-pastu: arturs.ancans@gmail.com. Noklausīšanās notiks 30. septembrī, 1. un 2. oktobrī kora mājvietā – „Swedbank” Centrālajā ēkā Balasta dambī 1A, 2. stāvā. Mēģinājumi notiek koristiem draudzīgā laikā – no plkst.18:45-21:30 otrdienās un ceturtdienās.

„Swedbank koris” ir 2003. gadā dibināts amatieru koris, kura mākslinieciskais vadītājs kopš tā izveidošanas ir diriģents ir Artūrs Ancāns. Tā 10 gadu pastāvēšanas laikā sasniegtas daudzas virsotnes – uzvaras dažādos starptautiskos konkursos, pirmā vieta XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku koru karos un citas. Koris regulāri piedalās dažādās labdarības akcijās, tai skaitā ik gadu atbalsta projektu „Labestības diena” un akciju „Eņģeļi pār Latviju. Vairāk informācijas: http://www.swedbankkoris.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV