Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Totaldobže mākslas centrā uzstāsies starptautiska mūziķu apvienība How Town

Easyget.lv, 30.09.2013. 14:33

Sestdien, 5. oktobrī, plkst. 21.00 Totaldobže mākslas centrā muzicēs starptautiska mūziķu apvienība How Town, kurā piedalās mūziķi arī no Latvijas.
Totaldobže mākslas centrā uzstāsies starptautiska mūziķu apvienība How Town

Apvienības How Town dibinātājs, beļģu izcelsmes komponists, basists un grupas mūzikas aranžējumu autors Lenarts Heindels (Lennart Heyndels) šobrīd apgūst arī džeza mūziku Amsterdamas konservatorijā. Daļa no How Town grupas sastāva - Matīss Čudars, Lenarts Heindels un Mika Kessels (Micah Kessel) muzicē arī grupā BlondBlackBlonde, kas pirms neilga laika ap sevi pulcēja plašu auditoriju koncertā Rīgā. Grupas sastāvā darbojas arī Sāra Klenes, Elīna Silova un Laura Polence.

How Town skanējumā dzirdami dažādi mūzikas stili un formas. Skaņdarbu pamatu veido vienkāršs koncepts, no kura tiek radīts daudznozīmīgs, skaists un visiem saprotams muzikāls priekšnesums. Grupas pirmais singls bijis 45 minūšu garš skaņdarbs, kas tapis, iedvesmojoties no E.E.Kaminga darba “Anyone lived in a pretty how town” un kura laikā mūziķi jaunradīja un paplašināja dzejnieka jau uzburto pasaules ainu. 2013. gada septembrī tika izdots grupas How Town pirmais albums digitālā un CD formātā.

http://www.youtube.com/watch?v=sxK56WRK5Xc&feature=youtu.be

Ieejas maksa pasākumā: 3 Ls. Koncerts notiks Totaldobže mākslas centrā, Ūnijas ielā 8/k2, Rīgā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV