Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Chomsky notiks Lielbritānijas nepieradinātās mūzikas vakars

Easyget.lv, 30.09.2013. 15:38

3. oktobrī Rīgas bārā Chomsky uzstāsies mūziķi no Lielbritānijas - tautas mūzikas interprets Ričards Tompsons jeb Lost Harbours un skaņu mākslinieks Derils Vorsingtons jeb Kostoglotov, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.

Lost Harbours ir abstrakts psihedēliskās tautas mūzikas projekts, kura pirmsākumi meklējami 2007. gadā Sautendā. Tas ilgus gadus savā uzstādījumā darbojies kā duets, bet šobrīd atgriezies ģitārista un vokālista Ričarda Tompsona (Richard Thompson) solo izpildījumā, kas balstīts uz mūsdienu avangarda estētiku un postmodernisma kultūras mantojumu. 2012. gadā izdotais albums Hymns & Ghosts izpelnījās izdevumu The Wire un Foxi Digitalis mūzikas apskatnieku ievērību.

Kostoglotov ir komponista Derila Vorsingtona (Daryl Worthington) nepārtrauktās skaņas mūzikas projekts no Londonas. Kopš 2009. gada tam raksturīga raupja guļamistabas ierakstu pieeja, kas uzskatāma par māksliniecisko izteiksmi. Viņa skaņu pasaule tiek radīta ar līdzvērtīgu atzinību un interesi par noskaņu, improvizācijas un laikmetīgās klasiskās mūzikas žanriem.

Bārs Chomsky atrodas Lāčplēša ielā 68, Rīgā. Koncerta sākums plkst. 21:00, ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV