Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Imants Daksis sniegs koncertu bijušā ūdenstorņa ēkā Siguldā

Easyegt.lv, 01.10.2013. 09:11

Imants Daksis 12. oktobrī sniegs autorkoncertu vienā no Siguldas interesantākajām vietām - bijušā ūdenstorņa ēkā, kas kopš 2009.gada darbojas kā kultūras un mākslas telpa "Siguldas Tornis".
Imants Daksis sniegs koncertu bijušā ūdenstorņa ēkā Siguldā

Apaļās formas telpa, kurā uzstāsies Imants Daksis, atrodas torņa piektajā stāvā un ir apveltīta ar lielisku akustiku. Klausītājiem būs iespēja piedzīvot Imanta Dakša dzīvo uzstāšanos reti intīmā un brīvā gaisotnē.

Dziesminieks Imants Daksis sevī glabā neizsīkstošu radošo enerģiju. Koncertos viņš pārsteidz ar spēcīgu ekspresiju, pilnīgu atdevi un īpašu spēju uzrunāt klausītājus neierastā, bet pārņemošā veidā. Šīs īpašās spējas pamatā ir Imanta Dakša mūzikas filozofija, kas, ietērpta maģiskos un kosmiskos tēlos, runā par tām problēmām un vispārcilvēciskām vērtībām, kuras pieprasa lielu drosmi un atklātību, lai tiktu izpaustas skaļi. Šī iemesla dēļ Imanta Dakša mūzika ir gan kā protesta kliedziens, gan meditācija par mieru, brīvību un mīlestību pret visu dzīvo.

Ieejas Imanta Dakša autorkoncertā 12.oktobrī plkst.17.00 kultūras un mākslas telpā "Siguldas Tornis" (Ausekļa iela 6, Sigulda) ir par ziedojumiem (2 Ls).

Foto: Imants Daksis. Foto no veikala "Otrā Elpa" arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV