Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Boney M dziedātāja uzstāsies kopīgā koncertā ar Rassell un Sabīni Berezinu

Easyget.lv, 01.10.2013. 10:31

Pasaules visu laiku populārākās disko mūzikas grupas Boney M soliste Šeila Bonika un Latvijas deju mūzikas līderi Rassell & Sabīne Berezina vienojušies kopīgā mūzikālā projektā „The Sounds of Boney M”.

Pašmāju deju mūzikas izpildītājs un producents Rassell (Ruslans Kuksinovičs) kopā ar Šeilu Boniku (Sheyla Bonnick) pagājušā gada vasarā ierakstīja dziesmas ''Dzīvo brīvi'' anglisko versiju. 

Oriģinālversijā Rassell dziesmu izpilda ar savu skatuves partneri, dziedātāju Sabīni Berezinu. Dziesmas angliskās versijas nosaukums ir ''Live Better'', mūzikas un vārdu autors ir pats Rassell.

Šeila Bonika atkal ieradīsies Latvijā, lai uzņemtu dziesmas koncerta versiju un sniegtu divus koncertšovus – 18.oktobrī Jēkabpilī, klubā „Luiize” un 19. oktobrī Rīgā, koncertzālē „Godvil”. Koncertos skanēs arī visu laiku labākie Boney M labāko dziesmu izlase.

1975. gadā vācu producents Frenks Farians izveidoja pasaules slaveno grupu Boney M. Jau tālajā 1976.gadā grupa ar savu hitu „Daddy Cool” pārliecinoši ieņēma pasaules mūzikas topu pirmās vietas. Sekoja nākamais grupas hits „Sunny”. Kopš tā laika grupa Boney M kļuva par neapstrīdamu līderi disko mūzikas attīstībā.

1986. gadā grupa uz laiku pārtrauca officiālo pastāvēšanu, bet tā kā tajā laikā disko mūzika bija ļoti populāra, grupas dalībnieki pieņēma lēmumu nepārtraukt muzicēt, katrs izveidojot savu sastāvu, tādā veidā turpinot popularizēt visiem zināmos Boney M hitus. Mūsdienās pastāv trīs Boney M kolektīvi.

Kā viens no populārākajiem šīs pasaules slavenās grupas sastāviem ir Šeilas Bonikas izveidotais šovs „ TheSounds of Boney M”, ko veidos grupas labākie hiti, kas tika ierakstīti kolektīva slavas virsotnē. Dziedātāja Boney M darbojās jau no grupas pirmssākumiem kopā ar Meizī Viljamsu un Klaudiju Beriju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV