Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Tiks izdots Baltijas elektroniskās mūzikas apkopojums

Easyget.lv, 01.10.2013. 15:16

Baltic Trail skaņdarbu apkopojums atspoguļo svaigāko Baltijas elektronikas mūziku un iepazīstina ar talantīgākajiem nozares mūziķiem. Pirmos divus apkopojuma singlus - „Ink In My Skin” un „MTWAH” - jau iespējams noklausīties „The Baltic Scene” mājaslapā.

Šī gada augustā Liepājā norisinājās pirmais Baltijas valstu elektroniskās mūzikas producentu projekts Baltic Trail, kurā piedalījās 17 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Projektu rīkoja Latvijas elektronikas kustības aizsācēji „Dirty Deal Audio”, Lietuvas urbānās mūzikas organizācija „Renegades of Bump”, kā arī „The Baltic Scene” – jaunās Baltijas mūzikas mārketinga un eksporta platforma. 

Nedēļas laikā, projekta dalībnieki izveidoja 18 skaņdarbus, kas tiks izdoti „The Baltic Scene” ierakstu kompānijas apkopojumā. Albuma digitālais formāts būs pieejams jau 9. oktobrī, savukārt vinila formāts – vēlāk oktobrī.

Pirmo albuma singlu „Ink In My Skin” izveidoja Igauņu producents Firejosé (Mark Stukis) sadarbībā ar Lietuvas producentiem Wasted Gaze (Andrius Kurkinas) un Fingalick (Tomas Narkevičius), kā arī reperi Cherry on the Top (Viktorija Vyšniauskaitė). Skaņdarbu iespējms noklausīties šeit.

Albuma otrā singla „MTWAH” izveidē piedalījās Lietuviešu mākslinieks Justicious, indī elektronikas producents ba., kā arī Igauņu repa izpildītājs Tommy Cash. Singlu var noklausīties šeit. Par mūziķiem plašāka informācija pieejama „The Baltic Scene” portāla sadaļā „Who Are You”.

„Vēlos atzīmēt, ka Baltic Trail skaņdarbu apkopojums atspoguļo svaigāko Baltijas elektronikas mūziku, kā arī iepazīstina ar talantīgākajiem nozares māksliniekiem” atzīst „The Baltic Scene” vadītāja Natālija Metsa (Natalie Mets).

Drīzumā sekos jaunumi par turpmākajiem singliem, pilnu albuma skaņdarbu sarakstu un atklāšanas pasākumiem Rīgā, Viļņā un Tallinā.

Sekojiet Baltic Trail jaunumiem Facebook un Twitter sociālajos tīklos.

The Baltic Scene: www.thebalticscene.eu
Dirty Deal Audio: www.dirtydealaudio.lv
Renegades of Bump: www.facebook.com/roblithuania
Baltic Trail electronic music gathering: www.baltictrail.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV