Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Bar.Ber Room dzimšanas dienu svinēs kopā ar Amber Muse

Easyget.lv, 02.10.2013. 10:13

Nedēļas nogalē, 4. un 5.oktobrī, notiks Rīgas bāra Bar.Ber Room pirmās dzimšanas dienas svinības.

Svinību ietvaros sestdien, 5.oktobrī, Amber Muse promouteri rīkos „Discoteka Assorti”. Pie pults stāsies Bogdan Taran, Max Lomov un Dj ZaZzy, kas pazīstami arī kā projekts Phonetica.

Kā jau ierasts, ballītēs „Discoteka Assorti” valda jautra un nesaspringta atmosfēra. Dīdžeji piedāvā savā ziņā huligānisku miksu no ultra jauniem ierakstiem, kā arī stilīgu pēdējo trīs dekāžu deju mūzikas klasiku.

Bar.Ber Room, kas dienas laikā ir frizētavas salons un moderns deju bārs naktī, Rīgā veiksmīgi darbojas jau gadu. Par godu pirmās dzimšanas dienas svinībām notikusi arī bāra teritorijas paplašināšana un rekonstrukcija. Ar jaunās sezonas iestāšanos apmeklētājus iepriecinās tādi jauninājumi kā segts pagalms un otrā stāva atvēršana ar VIP zonu. Tuvākās nedēļas nogalē apmeklētajiem būs iespēja vieniem no pirmajiem novērtēt jauno interjeru, mākslas objektus un citus pārsteigumus no Bar.Ber Room. Un tas viss kvalitatīvas mūzikas pavadījuma no labākajiem pilsētas dīdžejiem.

Ballīte notiks Mazā Smilšu ielā 13. Sākums 23:00 un līdz rītam. Ieeja bez maksas. Darbosies face control.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV