Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Enhet Eiropas koncerttūri noslēgs Cēsīs

Easyget.lv, 03.10.2013. 15:12

Cēsu metalcore apvienība "Enhet" 18. oktobrī "Fonoklubā", dalot skatuvi ar Somijas "Khroma" un pašmāju "Omerta", noslēgs divu nedēļu garo Eiropas turneju, ko Varšavā uzsāk jau piektdien, 4. oktobrī.
Enhet Eiropas koncerttūri noslēgs Cēsīs

Savas Eiropas koncertu sērijas ietvaros "Enhet" prezentēs jaunāko albumu, viesojoties Polijā, Vācijā, Holandē un Ungārijā, savukārt tūri noslēgs savās mājās "Fonoklubā", kur kompensēs augustā atcelto uzstāšanos.

Cēsu koncertu papildinās instrumentālais trio "Omerta", kas ir viens no pašmāju smagās mūzikas jaunatklājumiem. Tāpat 18. oktobrī uz skatuves kāps Somijas elektro/ambient smagā apvienība "Khroma", kas Latvijā viesosies jau atkārtoti, un arī šoreiz sniegs vairākas uzstāšanās.

Atgādinām, ka "Enhet" ir viena no Baltijas vecākajām eksistējošajām metalcore/ hardcore apvienībām, kas šogad svinēja 12 gadu dzimšanas dienu, prezentējot otro studijas albumu "Keep It Clear", ko ir iespējams iegādāties iTunes, Spotify, Amazon un citos mūzikas straumēšanas servisos.

Par grupas aktivitātēm turnejas laikā iespējams sekot līdzi tās facebook lapā: http://facebook.com/enhetnet

Jaunākā "Enhet" dziesma "Flavour Black":

Foto:Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV