Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

309. kabinetā viesosies grupas Euglena un Kolmteist

Easyget.lv, 03.10.2013. 16:48

Sestdien, 5.oktobrī, plkst. 21.00 radošajā telpā “309.kabinets”, Rūjienas ielā 3e, Valkā Eiropas tūres ietvaros uzstāsies krievu grupa Euglena no Sanktpēterburgas, un tuvākie kaimiņi KolmteisT no Tirvas Igaunijā.
309. kabinetā viesosies grupas Euglena un Kolmteist

Sākotnēji, 2009.gadā, grupa Euglena sastāvēja tikai no diviem dalībniekiem – ģitārista un bundzinieka, bet vēlāk 2010.gadā grupa nokomplektējās un tajā nu jau ir 4 dalībnieki. Mūziķi pārstāv tādus stilus, kā haotisko un post-hārdkoru, post-metālu un atmosfērisko stilu. Šo gadu laikā Euglena ir izdevusi 3 albūmus un šobrīd tūres ietvaros uzstājas ļoti daudzās Eiropas pilsētās.

Sanktpēterburgas mūziķiem vakara gaitā pievienosies arī igauņu grupa Kolmteist, kas latviski tulkojot nozīmē ‘trīspadsmit’. Grupa nāk no Dienvidigaunijas pilsētiņas Tirvas, kas muzicē roķīgā un metāla stilā. Viņi iedvesmojas no tādām grupām, kā Static-X, Rammstein, System of a Down uc. Kolmteist ir piedalījušies daudzos Valgas rokkluba veidotajos pasākumos, kā arī Valkas/Valgas pilsētas svētkos.

309. kabinets atrodas bijušās Valkas poliklīnikas 3. stāva “Elektro gaismas dziedniecības” kabinetā. Kopš 2010.gada februāra telpās sāk mājot jaunieši ar mērķi atvest vairāk kultūras uz Valkas pilsētu. Laika gaitā šeit norisinājušies dažādi koncerti, mākslas izstādes, performances, semināri un radošās darbnīcas.

Pasākuma laikā joprojām būs apskatāma Latvijas ielu mākslinieku melnbalto darbu izstāde ar darbiem, kuri tapuši 2011.gada pavasarī Madonā. Izstādē piedalās tādi mākslinieki kā Monkita, Ukno, Cue, Frost, Tron, Kiwie, Slida, Sēne, Acme un Run.

Ieeja pasākumā 1.50LVL / 2.13EUR

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV