Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Gorana Bregoviča koncerta biļetes kļūs dārgākas

Easyget.lv, 04.10.2013. 16:04

Lai gan tikai otrdien sākās biļešu tirdzniecība uz Balkānu superzvaigznes Gorana Bregoviča koncertu koncertzālē Palladium, organizatori informē, ka stāvvietas biļetes par cenu 21.90 Ls jau ir praktiski beigušās un mākslinieka uzticīgākos fanus aicina pasteigties ar biļešu iegādi.
Gorana Bregoviča koncerta biļetes kļūs dārgākas

Uz 16. novembrī plānoto Gorana Bregoviča koncertu, kas notiks Palladium koncertzālē, šobrīd palikušas vairs tikai 30 stāvvietu biļetes par Ls 21.90, taču nākamās maksās Ls 24.90. Organizatori aicina biļetes iegādāties laicīgi, jo pēdējās 300 biļetes būs par maksu – Ls 27.90. No šodienas tirdzniecībā ierobežotā skaitā tiek laistas arī koncertzāles VIP stāvvietu biļetes 1 balkonā, savukārt VIP sēdvietu biļetes pie galdiņiem 2. Balkonā jau ir praktiski beigušās.

Līdz šim karstasinīgais mūziķis jau trīs reizes ir sniedzis neaizmirstamu koncertu Latvijā, un katru reizi tie bijuši pilnībā izpārdoti. Jaunā albuma koncerttūres programma „Šampanietis Čigāniem” tiek raksturota ar vārdiem - „Nav otras tādas ballītes kā Gorana Bregoviča ballīte”. Tās ieskaņošanā piedalījusies arī pasaulslavenā grupa „The Gypsy Kings”, bet visu koncertu pavadīs Bregoviča „Kāzu un Bēru orķestris” („Wedding and Funeral Orchestra”).

Gorans Bregovičs ir serbu izcelsmes mūziķis - Balkānu leģenda. Viņš ir šī pasaules reģiona slavenākais filmu komponists, sarakstot mūziku vairāk nekā 30 filmām. Sākot savu karjeru spēlējot ģitāru kādā itāļu striptīzklubā, 70’os gados viņš aizsāka slaveno rokgrupu Bijelo Dugme (White Button), kuras sastāvā pavadīja vairāk nekā 10 gadus, taču šobrīd mūziķis karjeru turpina kā solo mākslinieks.

Albums „Šampanietis Čigāniem” ir atbildes reakcija uz Eiropā notiekošajiem čigānu nemieriem. Tie tikuši padzīti no Francijas, Itālijas, viņu mājas tiek dedzinātas Ungārijā, un pār viņiem līst nežēlīga vardarbība Serbijā, kā arī citās Eiropas valstīs. „Čigāni nav šīs pasaules problēma, tie vienmēr ir bijuši viens no šīs pasaules talantiem. Šis ir mans tosts viņu talantam,” šādi par situāciju un jauno albumu izsakās pats Gorans Berovičs.

Koncerta rīkotāji atgādina, ka visi Palladium sekotāji tikai šonedēļ var saņemt 20% atlaidi biļešu iegādei.

Foto: Gorans Bregovičs. Foto (c) flickr.com/ Franck Chicot

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV